Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Mahsun Kırmızıgül’ü çok sarsan ölümler: Bu isimlerin ölümüne çok üzüldü

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin

Administratör
Mahsun Kırmızıgül, sahne aldığı bir düğün öncesinde mikrofonlara konuştu. Kırmızıgül, son 2 yılda hayatını kaybeden sanat camiasından isimlerin ölümleriyle çok sarsıldığını açıkladı.

“Yavaş yavaş eksiliyoruz” diyen Kırmızıgül, gazetecilerin “Sizin sağlığınız nasıl sağlığınızı korumak için neler yapıyorsunuz?” sorusuna şöyle cevap verdi:

Benim kötü alışkanlıklarım yok, beslenmeme dikkat ediyorum. Spor yapmaya çalışıyorum.

YENİ BİR SİNEMA FİLMİ GELİYOR

Beyazperdede gişe rekoru kıran filmlere de imza atan Mahsun Kırmızıgül, yeni bir proje üzerinde çalıştığını ifade etti. Sinemadan sonra müziğe dönmenin kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Mahsun, “Sinema daha kolektif bir iş müzikte ise sahnede yalnızsınız” dedi.

Sahne ve sinema dünyası son iki yılda, şarkıcı Güllü, Fatih Ürek, yapımcı Erol Köse, oyuncular Kadir İnanır, Serhat Kılıç, Ece İrtem, spiker Reha Muhtar ve tarihçi İlber Ortaylı isimleri kaybetti.