Magazin Editor
Magazin Habercisi
Mahmut Tuncer onceki akşam yakın arkadaşı Abdurrahman Delen'in oğlu Samet Can Delen'in nikah torenine katıldı. Tuncer, nikah toreni sonrası hayatını birleştiren yeni cift icin sahne aldı. Kadına şiddete yonelik yazdığı şarkı ve şiirler ile gundemde olan başarılı halk ozanı sanatcı Abdurrahman Delen’in oğlu Samet Can Delen onceki akşam Elif Aydın’la dunya evine girdi. Beykoz’da bulunan Cavuşbaşı Kasrı’nda kıyılan nikahta Mahmut Tuncer nikah şahitliği yaptı.
“MUTLULUĞA ŞAHİT OLMAK GUZEL BİR DUYGU”
Yakın dostu Abdurrahman Delen’le ayakustu gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tuncer, “Mutluluğa şahit olmak cok guzel bir duygu. Dostum Abdurrahman’ı bu mutlu gunlerinde yalnız bırakamazdım. Oğlumuzu evlendiriyoruz. Mutluluklar diliyorum” ifadelerinde kullandı.
Pandemi surecin de iki tane sinema filminin ertelendiğini soyleyen Mahmut Tuncer, sonrasında sahneye cıkarak gelin ve damat icin şarkılarını seslendirdi.
İLGİLİ HABERŞair Abdurrahman Delen kadına şiddete 'Hayır' dedi
Son guncelleme: 10:25 - 15.09.2020
“MUTLULUĞA ŞAHİT OLMAK GUZEL BİR DUYGU”
Yakın dostu Abdurrahman Delen’le ayakustu gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tuncer, “Mutluluğa şahit olmak cok guzel bir duygu. Dostum Abdurrahman’ı bu mutlu gunlerinde yalnız bırakamazdım. Oğlumuzu evlendiriyoruz. Mutluluklar diliyorum” ifadelerinde kullandı.
Pandemi surecin de iki tane sinema filminin ertelendiğini soyleyen Mahmut Tuncer, sonrasında sahneye cıkarak gelin ve damat icin şarkılarını seslendirdi.
İLGİLİ HABERŞair Abdurrahman Delen kadına şiddete 'Hayır' dedi
Son guncelleme: 10:25 - 15.09.2020