Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Madonna burcu yuzunden David Guetta’yı reddetti

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Grammy odullu DJ ve muzik produktoru David Guetta ile yeni album icin calışmak isteyen Madonna, Guetta'nın burcunu oğrenince işbirliğinden vazgecti. Unlu DJ David Guetta, katıldığı bir YouTube programında Madonna ile ilgili dikkat ceken acıklamalarda bulundu.
52 yaşındaki Fransız muzisyen, Madonna ile tanışma hikayelerinden bahsederek şarkıcının yeni album calışması icin kendisine teklif goturduğunu ancak burcunu oğrenince vazgectiğini anlattı.
Guetta, “2009’da Madonna’nın Revolver şarkısının remiksini yaptım ve bununla Grammy kazandım. Odulun ardından Madonna beni aradı ve remikse bayıldığını soyleyerek gelecek albumunu benim yapmamı istedi” diye konuştu.
madonna-burcu-yuzunden-david-guetta-yi-reddetti-5f7c107be61a6.jpeg
DJ David Guetta (Fotoğraf: Instagram)

“SONRA OLANLAR OLDU”
Buluşma gununu de anlatan unlu DJ, “Oğle yemeğine gittim. Her şeyden konuştuk, muzikten, nasıl bir album yapmak istediğinden… Cok hoştu. Sadece o ve ben vardık. Cok sakin ve cool'du. Yemeğimizi yedik. Sonra olanlar oldu” ifadesini kullandı.
“SENİ TANIMAK GUZELDİ, HOŞCA KAL”
“Bana burcumu sordu” diyen Guetta, Madonna ile aralarındaki diyaloğu şoyle anlattı:
“Akrep burcu olduğumu soyledim. Aniden yuzu değişti ve bana ‘Uzgunum, birlikte calışamayacağız. Seni tanımak guzeldi. Hoşca kal’ dedi.”
MADONNA’NIN BURCU: ASLAN
16 Ağustos 1958 doğumlu olan Madonna'nın burcu ise aslan.
Madonna, 1994’te akrep burcu olan şarkıcı Bjork ile ‘Bedtime Story’ şarkısını birlikte yazmış ve şarkı top 10 listelerine girmişti.
Son guncelleme: 16:40 - 05.10.2020