Magazin Editor
Magazin Habercisi
Yaprak Dökümü dizisiyle yıldızı paylayan Tolga Karel 2016 yılında oyunculuğu bırakmıştı. Bir sure sağlık turizmiyle ilgilenen Karel, işleri yolunca gitmeyince ailesiyle Amerika'ya yerleşti. Bir sure işsiz kalan oyuncu sonra tır şoforluğune başladı.
"1 AYLIK KAZANCIM BUTUN SULALENA OMUR BOYU BURS VERİR"
Şoforlukten iyi bir gelir elde eden Karel, Instagram'dan kendisine "Adamdaki akla bak sen git kamyoncu ol" diyen erkek takipcisine fena ayar verdi. Gelen yoruma cevap veren Karel, "He la kamyoncu oldum hoşuna mı gitti gardaş! Ama dikkat et bu kamyoncu 1 aylık kazancıyla butun sulalene hayatı boyuncu burs verir haberin olsun" dedi.
8 BİN DOLAR MAAŞ ALIYOR
Aylar once yaptığı bir acıklamasında aylık 8 bin dolar maaş aldığını soyleyen Tolga Karel, 320 bin dolar değerinde bir ev almıştı.
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur