Magazin Editor
Magazin Habercisi
Unlu popcu Berkay 20 gun once aldığı 2 milyon TL’lik Porsche Taycan Turbo S elektrikli otomobili ile yolda kaldı. Beşiktaş Ulus'ta bir kuafor salonunun bulunduğu siteden milyonluk aracıyla cıkan Berkay'ın otomobili arıza verince zor anlar yaşadı. Berkay cevredekiler ile birlikte elektrikli otomobilini yolun kenarına cekmeye calıştı.
Uc dort kişinin itmeye calıştığı otomobil yerinden kıpırdamadı. Berkay, cekici ile otomobilini kaldırmak istedi. Yaklaşık iki saat yolun ortasında kalan luks otomobil cekiciye yuklendi. Unlu popcu yaklaşık uc hafta once otomobilini Gayrettepe’de bir galericiden teslim almıştı.
“TAKSİYE BİNEMEZDİK”
Luks yaşamı ve pahalı otomobilleri ile gundeme gelmekten utandığını belirten Berkay, bir radyoda yaptığı acıklamada universite yıllarını kastederek “Param yetmediği icin taksiye binemezdim. Bu yuzden şimdi arabalarımla gundeme gelince rahatsız oluyorum. Sahibi olduğum her şeyin kıymetini de cok iyi biliyorum” demişti.
1000 TL KAZANIYORUM” DEMİŞTİ
Arda Turan ile yaşadığı kavganın davasında Berkay mahkemeye, gelir beyanında “Aylık gelirim 1000 TL” ifadelerini kullanmış gelen tepkiler uzerine, “Mahkeme salonunda “kinaye” olarak soylenmiş bir soz” demişti.
İlginizi CekebilirLuks otomobilleriyle gundeme gelen Berkay: Asla butun pizza yiyemez, dilim alırdık
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur