Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Lovelyz’den Yein, The Trauma Code 2’de Ha Young’un Yerini Alıyor

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
MyDaily’nin 23 Eylül’deki haberine göre, Lovelyz üyesi Jung Yein, Netflix orijinal dizisi The Trauma Code 2‘nin 2. ve 3. sezonlarında Cheon Jang-mi karakterini canlandıracak.

Ailesinin Japon yanlısı geçmişi nedeniyle çıkan tartışmanın ardından karakterden ayrılan Ha Young‘un (Ahn Ha-young) yerine geçecek oyuncu için yapım ekibi çok sayıda oyuncuyla seçmeler yaptı. Seçmelerde en çok Jung Yein öne çıktı. Yapıma yakın kaynaklar, oyuncunun seçmelerdeki performansının çok başarılı olduğunu söyledi.

Jung Yein, ağır travma ekibinde görev yapan hemşire Cheon Jang-mi rolünü üstlenecek. Karakter, dizinin vazgeçilmez isimlerinden biri ve hikayeyi Ju Jihoon, Chu Youngwoo ve Yoon Kyungho ile birlikte taşıyan merkezi figürlerden. Rol, ilk sezonda Ha Young tarafından canlandırılmış ve büyük beğeni toplamıştı. Ancak Ha Young‘un büyükbabasının babası olan Ahn Sang-ho‘nun, Hanyang’da ilk kliniği açan doktor olmasının yanında Japon sömürge yönetiminde sağlık görevlisi olarak çalıştığı ve “Naeseon-ilche” (Japonya ile Kore’nin birleşmesi) politikasını desteklediği ortaya çıktı. Bunun üzerine oyuncu rolden ayrılmak zorunda kaldı ve yapım ekibi yeni bir isim aramaya başladı.

AVvXsEgizhqXqRbpzryEe9sU0hZvfZB1oqZsbgFxxafDxPVhGDnSQWhtkc6EHSvUvcYv9R0Ep2aKtajNDfWfcoYu4axbOFcI4O7jm5JX_XQgS7hw1Anl9GFj-y_CpLlNStipXeZKfM7tJ1LHhF1CByLhpmd587wShb1SjI3mDXwD6-NfplV1WVqzOlmNDCJUK72s

Netizen yorumları:

1. Bence role çok yakışacak!
  2. Çok güzel, Lovelyz hakkında sürekli iyi haberler geliyor, tebrikler tebrikler
  3. Tebrikler tebrikler, çok merak ediyorum
  4. Merakla bekliyorum, bence iyi olacak
  5. Kısa dizilerdeki oyunculuğuna bakmıştım, gayet iyiydi
  6. Yein, fighting! Tebrikler
  7. Yapım ekibinin meseleyi örtbas etmeye çalışıp görmezden gelmesi yüzünden diziyi izlemeyeceğim ama bu fırsatın rolün çok daha iyi hakkını verecek birine gitmesi güzel olmuş
  8. Hep yardımcı karakterleri oynayarak kariyerini adım adım kurdu. Bu çok iyi olmuş
  9. Vay, Yein‘in oyunculuğunu merak ediyorum
  10. Vay, çok sevimli!!! Şimdi çok heyecanlandım!!!

Editör notu: “Naeseon-ilche”, Japon sömürge döneminde Kore halkının Japonlaştırılmasını amaçlayan politikanın adıdır ve Kore’de bu politikayı desteklemek ağır bir utanç olarak görülür.

Kaynak: pannchoa

The post Lovelyz’den Yein, The Trauma Code 2’de Ha Young’un Yerini Alıyor appeared first on KoreZin.