[BOMBA!] Bülent Ersoy'dan "Lolita Lift" Şoku! "Bana Artık Abla Demeyin" Sözüyle Magazin Gündemi Sallandı!
Merhaba magazin tutkunları ve sevgili forum üyeleri! Yine magazin dünyasının dev ismi, Diva Bülent Ersoy'dan öyle bir haber geldi ki, tüm Türkiye'nin diline dolandı desek yeridir. Kendine has tarzı, cesur açıklamaları ve tabii ki her zaman gündem olmayı başaran değişimleriyle tanıdığımız Diva, bu kez "Lolita Lift" operasyonuyla ve ardından gelen "Bana artık abla demeyin" sözleriyle adeta bir fırtına kopardı! Sosyal medya bu konuşmayla çalkalanırken, Ersoy'un son görüntüsü de en çok merak edilenler arasına girdi.
Malumunuz, Bülent Ersoy kendini yenilemeyi, güzellik ve estetik operasyonlarla adeta baştan yaratmayı seven bir isim. Bu kez tercih ettiği "Lolita Lift" operasyonu ise yüz germe tekniklerinin en popülerlerinden biri olarak biliniyor ve genellikle daha genç, dinamik bir ifade vaat ediyor. Diva'nın bu operasyon sonrası "Bana artık abla demeyin, ben artık gençleştim, Lolita oldum!" imalı sözleri ise kamuoyunda farklı yankılar uyandırdı. Kimi bu çıkışı "Sanatçının kendini iyi hissetme hakkı" olarak görürken, kimi de "Diva yine yaptı yapacağını!" diyerek konuyu mizahi bir dille yorumladı. Özellikle gençleşme ve yaş alma konusundaki bu net tavrı, ünlü isimlerin üzerindeki yaşlanmama baskısını da bir kez daha gözler önüne serdi sanki, ne dersiniz?
Bülent Ersoy'un sahnedeki ve ekranlardaki duruşu, yıllardır değişmeyen popülaritesi ortadayken, bu tür radikal değişimlerle her seferinde gündemi ele geçirmesi de takdire şayan bir durum. Kendini ifade etme biçimlerinin sadece şarkılarıyla sınırlı kalmadığını, imajıyla da sürekli bir mesaj verdiğini biliyoruz. Son halini görenler "Abla demeyin" sözünün ne kadar yerinde olduğunu ya da tam tersi fikirlere kapılmış olabilir. Peki, siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bülent Ersoy'un bu son değişimi ve "abla demeyin" çıkışıyla ilgili yorumlarınızı merakla bekliyoruz. Gelin, bu renkli tartışmaya siz de katılın!