Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Ligde Böyle bir şey yok! Kafayı yemişler..!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde Olimpik Marsilya’yı 4-1 mağlup ettiği karşılaşma, futbol kamuoyunda konuşulmaya devam ediyor.Eski milli futbolcu ve yorumcu Serhat Akın, siyah-beyazlıların farklı galibiyetinden çok maçın son bölümünde ortaya koyduğu oyun iştahına dikkat çekti.Ernest Poku’nun 81. dakikada attığı golle skor 4-1’e gelmesine rağmen Beşiktaş’ın baskıyı bırakmamasına şaşırdığını belirten Akın, Marsilya’nın santrasından yalnızca üç saniye sonra topun yeniden kazanıldığını söyledi.SERHAT AKIN’IN AÇIKLAMALARININ TAM DEŞİFRESİ“Hâlâ maçın etkisindeyim. O da çok enteresan. Hâlâ maçın etkisinde bazı şeyleri kavramaya çalışıyorum, çözmeye çalışıyorum. Hani çözemiyorum.Maç 4-1 olmuş… 81’de gol atıyorsun, 82’de adam santrayı alıyor. Santrayı yaptıktan sonra Beşiktaş üç saniye sonra topu kazanıyor. Adam santraya basıyor.Maç 81’de 4-1 oluyor, 82’de Marsilya santra yapıyor. Santrada topu üç saniye sonra geri… Santraya pres yapıyor.Kafa yemişler, kusura bakmasın kimse. Ben böyle bir şey görmedim. Yani şu anda ligde böyle bir şey yok.”SKOR 4-1’KEN BİLE PRESİ BIRAKMADISerhat Akın’ın dikkat çektiği pozisyon, Beşiktaş’ın Marsilya karşısındaki oyun anlayışını ortaya koyan anlardan biri oldu.Siyah-beyazlılar, Poku’nun golüyle karşılaşmanın bitimine kısa bir süre kala farkı üçe çıkarmasına rağmen geriye çekilmedi. Marsilya’nın santrasıyla birlikte rakip yarı alanda yeniden baskıya başlayan Beşiktaş, birkaç saniye içerisinde topu geri kazandı.Skorun verdiği rahatlığa rağmen pres disiplininden vazgeçilmemesi, Vincenzo Italiano’nun takımına kazandırdığı mücadele gücü ve oyun iştahının göstergesi olarak yorumlandı.Duhuliye.com