Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lider Şahin’den İrem Derici’ye jet yanıt…

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Şarkıcı Lider Şahin, eski sevgilisi İrem Derici'nin "Benim sayemde roportaj veriyorsun" yorumuna, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Şahin, "Sanatcı bir aileden gelmenin doğal bir getirisi olarak magazin dunyasına doğduğum icin bu calımlara şaşırmıyorum" ifadelerini kullandı. Şahin, meslektaşı İrem Derici ile 2017’de aşk yaşamaya başlamış, ikili bir yıl sonra ayrılmıştı. Şahin, eski sevgilisi İrem Derici’inin “Benim sayemde roportaj veriyorsun” yorumuna sosyal medya hesabından cevap verdi.
“MAGAZİN DUNYASINA DOĞDUĞUM İCİN…”
Lider Şahin, şu ifadeleri kullandı:
*Sanatcı bir aileden gelmenin doğal bir getirisi olarak magazin dunyasına doğduğum icin bu calımlara şaşırmıyorum, hatta bir acıdan espirili buluyorum.
*Acıkca iyi niyet ifadesi olan soylemim karşısında, saldırı maksadında bir paylaşım olduğunu sanmıyorum, yakıştırmıyorum da.
*Selami Şahin'in oğlu olmak benim icin buyuk bir onur ve gurur kaynağı olmakla birlikte, kendi kariyer adımlarım, gerek gorduğum alanlarda beni hedeflerime goturuyor ki, benim icin onemli olan bu.
“BENİM CİDDİYE ALDIĞIM KADAR CİDDİYE ALIN”
*Bunlar magazin tarihinde her zaman olmuş ve olmaya devam edecek gundemler. Mevcut ya da gecmiş tum insan ilişkilerimde saygı benim icin bakidir.
*Bu tarz hamlelere karşı tek ricam ancak en fazla benim ciddiye aldığım kadar ciddiye alınması olur.
lider-sahin-den-irem-derici-ye-jet-yanit-5f3cd0e4c23f4.jpg
lider-sahin-den-irem-derici-ye-jet-yanit-5f3cd0e518a38.jpg

İLGİLİ HABERİrem Derici'den eski sevgilisi Lider'e 'benim sayemde' gondermesi