Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levent Can kimdir son durumu doktorları acıkladı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
[h=2]Yer aldığı onemli projeler ile adını duyuran usta oyuncu Levent Can gecirdiği kalp krizi sonrası bugun yoğun bakım unitesine alınmıştı. Sevenlerini korkutan Can, sosyal medya sayfasından bir acıklama yaparak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.[/h] Abone ol Vatanım Sensin, Ezel, Emret Komutanım ve Kavak Yelleri gibi projelerde yer alan 48 yaşındaki Levent Can kalp krizi gecirdi. İstanbul’da bulunan ozel bir hastaneye kaldırılan unlu oyuncuya stent takıldı. Bir sure yoğun bakımda kalan Levent Can, bugun normal odaya alındı.
levent-can-kimdir-son-durumu-doktorlari-acikladi-5e6e6121bf41c.jpg

‘ENDİŞELENECEK DURUM ORTADAN KALKTI’
Can, yaptığı acıklamada şu ifadeleri kullandı: “Hepinizi meraklandırmış, uzmuşum inanın boyle olsun istemezdim, ama laf aramızda ben de cok korkmuştum. Şimdi şukur iyiyim, endişelenecek durum ortadan kalktı, arayan, soran, merak eden herkese teşekkur ederim”
LEVENT CAN KİMDİR: 1971 yılında İstanbul'da doğan Levent Can, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fehmi Kuzuzade karakterini canlandırdı. Son, Hicran Yarası, Ezel, Emret Komutanım, Kavak Yelleri, Ruzgarlı Bahce, Kısmet Değilmiş ve Vatanım Sensin gibi populer dizilerde de rol aldı. Daha sonra başrolunde Merve Boluğur, Yusuf Cim, Gizem Karaca ve Burak Yamanturk'un paylaştığı İcimdeki Fırtına dizisinde de Selim karakterini canlandırmıştır.