Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

LE SSERAFIM, Yayınlandığı Tanıtım Videosu ile 2. Tekli Albümü “Made My Night”ı Duyurdu

prenses

Member
LE SSERAFIM yeni müzik yayınlamaya hazırlanıyor!

MG-20260827-205120.jpg

28 Ağustos’ta, kız grubunun ikinci tekli albümü Made My Night için YOU JUST MADE MY NIGHT başlıklı bir tanıtım videosu yayınlandı.

Tekli albüm 11 Eylül’de saat 07.00’de yayınlanacak ve müzik videosu da 10 Eylül’de Kore saatiyle 18.00’de ön gösterim olarak yayınlanacak.

Tanıtım videosuna ek olarak, LE SSERAFIM‘in Weverse hesabında şu duyuru yayınlandı:

Merhaba.
Biz SOURCE MUSIC.

LE SSERAFIM’in ikinci teklisi “Made My Night”ın 11 Eylül Cuma günü yayınlanacağını bildirmek isteriz.

“Made My Night”, paylaşılan bir kimyanın özel kıldığı bir geceyi anlatan bir single.

LE SSERAFIM’in ikinci teklisi “Made My Night”, bugün, 28 Ağustos’tan itibaren ön siparişe açılacak. Tekli hakkında detaylı bilgi, LE SSERAFIM Weverse’te ayrı bir duyuruda verilecektir.

[Ön Sipariş Açılış Tarihi]

28 Ağustos 2026 Cuma, 05.00
[Tekli Yayın Tarihi]

Güney Kore: 11 Eylül 2026 Cuma, 07.00
Diğer Bölgeler: 07.00, Cuma, 9 Ekim 2026

LE SSERAFIM’e gösterdiğiniz sarsılmaz destek için teşekkür ederiz ve yakında çıkacak ikinci teklileri “Made My Night” için de ilginizi ve desteğinizi rica ederiz.

Teşekkür ederiz.

Kaynak: Soompi

The post LE SSERAFIM, Yayınlandığı Tanıtım Videosu ile 2. Tekli Albümü “Made My Night”ı Duyurdu appeared first on KoreZin.