Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lady Gaga’dan kendi markası icin ustsuz tanıtım! Urunler golgede kaldı

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Dunyaca unlu şarkıcı Lady Gaga, kendisine ait kozmetik markası icin kamera karşısına gecti. Gaga'nın verdiği ustsuz pozlar sosyal medyanın gundemine oturdu. ABD’li şarkıcı Lady Gaga, beyaz perdeden sonra bu kez de kozmetik dunyasındaki kariyerine ağırlık veren isimler arasına katıldı.
Haus Labs isimli bir marka yaratan Gaga, yeni urunlerinin tanıtımı icin de kolları sıvadı. Kendi markası icin kamera karşısına gecen 34 yaşındaki şarkıcı birbirinden iddialı pozlar verdi.
lady-gaga-dan-kendi-markasi-icin-ustsuz-tanitim-urunler-golgede-kaldi-5f7db79e2acea.jpg
Lady Gaga-Instagram.

Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarda ustsuz olduğu dikkat ceken Gaga’nın etrafında markanın urunleri yere sacılmış olarak gorunuyor.
lady-gaga-dan-kendi-markasi-icin-ustsuz-tanitim-urunler-golgede-kaldi-5f7db79e729b5.jpg
Lady Gaga-Instagram.

Gaga’nın fotoğrafına kısa surede binlerce beğeni gelirken, unlu şarkıcının pozlarının urunlerinin onune gectiği şeklinde eleştiriler de yapıldı.
2018’de ‘A Star is Born’ filmiyle uzun sure konuşulan Lady Gaga, film icin bestelediği ‘Shallow’ şarkısıyla da Oscar odulunun sahibi olmuştu.
lady-gaga-dan-kendi-markasi-icin-ustsuz-tanitim-urunler-golgede-kaldi-5f7db79eba417.jpg

İlginizi CekebilirLady Gaga'dan ilac itirafı: Beynimi kontrol edemiyorum