Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lady Gaga: Hepimiz aynı gemide değiliz

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Corona virusu ile mucadele icin Global Citizen kuruluşu ile birlikte 35 milyon dolarlık bağış yapan Lady Gaga, bu surec icinde kullanılan, "Hepimiz aynı gemideyiz" ifadesinin oldukca sahtekarca olduğunu soyledi. Unlu şarkıcı Lady Gaga, corona virusu surecinde yaşananlar hakkındaki fikirlerini samimiyetle paylaştı. Şimdilerde Gaga, sosyal izolasyon gunlerinde Stevie Wonder, Billie Eilish ve Paul McCartney gibi isimlerle birlikte One World: Together at Home adıyla ozel bir yayın icin hazırlık yapıyor.
lady-gaga-hepimiz-ayni-gemide-degiliz-5e91aa91e149d.jpg
DepoPhotos

34 yaşındaki şarkıcı, corona pandemisi surecinde insanların ağzından duşurmediği, “Hepimiz aynı gemideyiz” ifadesini sahtekarca bulduğunu soyledi. Birliktelik duygusunun guzel bir şey olduğunu ifade eden Gaga, “Şu an eziyet goren, cocuğu olan, işini kaybetmiş bir kadının verdiği mucadele ile benimki aynı değil. O yuzden aynı gemide olduğumuz ifadesi cok yanıltıcı” dedi.
lady-gaga-hepimiz-ayni-gemide-degiliz-5e91aa9220de3.jpg
DepoPhotos

[h=2]“AMACIM AYNI MUCADELEYİ VERMEDİĞİM O KADINI ONURLANDIRMAK”[/h]Lady Gaga, 18 Nisan’daki bağış konseriyle asıl yapmaya calıştığını, “Aynı mucadeleyi vermediğim o kadını onurlandırmak. Ona kendi savaşında yardım edebilmek. Cunku benim buna gucum var” şeklinde ifade etti.
Kapak olduğu InStyle dergisinin Mayıs sayısında Gaga, gelecekten beklentilerinin evlilik, daha cok muzik, filmler ve hayırseverlik işleri diyerek sıraladı. Anne olmak istediğini de belirten unlu şarkıcı, “Bebek duşuncesi beni heyecanlandırıyor. Bir insanı icerde tutabilir ve buyutebiliriz. Bu inanılmaz değil mi? Sonra ortaya cıkıyor ve onu hayatta tutmak işimiz oluyor” dedi.
lady-gaga-hepimiz-ayni-gemide-degiliz-5e91aa9259042.jpg

İLGİLİ HABERLady Gaga, salgınla mucadeleye destek konseri verecek

Son guncelleme: 10:39 - 11.04.2020