Magazin Editor
Magazin Habercisi
Corona virusu tedbirleri nedeniyle kendini karantinaya alan unlu isimlerden bir diğeri de Kylie Jenner. 8. gunu geride bırakan Jenner, "Hamileliğim beni bu surece hazırladı. Aylarca evden cıkmadım" dedi. Şimdilerde eski aşkı ve kızı Stormi’nin babası Travis Scott ile barıştığı konuşulan Kylie Jenner, sosyal medya hesabından corona virusu ile ilgili bir paylaşımda bulundu.
Salgın sebebiyle evde kendisini karantinaya alan ve takipcilerine moral vermeye calışan Jenner, sosyal izolasyonun kendisi icin cok da zor olmadığını soyledi.
Jenner, kızı Stormi’ye hamileyken uzun bir sure basına goruntu vermemek icin evden cıkmamıştı. Bunun uzerine bu duruma hazırlıklı olan Jenner, “Sosyal mesafe ve kendini karantinaya almak onemli. 8. gunum. Hamileliğim beni buna hazırladı. Aylarca evden cıkmadım. Biz hallederiz” dedi.
İLGİLİ HABERKylie Jenner ve Travis Scott barıştı
Salgın sebebiyle evde kendisini karantinaya alan ve takipcilerine moral vermeye calışan Jenner, sosyal izolasyonun kendisi icin cok da zor olmadığını soyledi.
Jenner, kızı Stormi’ye hamileyken uzun bir sure basına goruntu vermemek icin evden cıkmamıştı. Bunun uzerine bu duruma hazırlıklı olan Jenner, “Sosyal mesafe ve kendini karantinaya almak onemli. 8. gunum. Hamileliğim beni buna hazırladı. Aylarca evden cıkmadım. Biz hallederiz” dedi.
İLGİLİ HABERKylie Jenner ve Travis Scott barıştı