Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

“Kupayı neden İİhan Mansız getirdi.!!”

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Aston Villa, Tüpraş Stadyumu'nda oynanan Uefa Avrupa Ligi finalinde Freiburg'u 3-0 yenerek şampiyon oldu.Geceye damga vuran olay ise kupayı İlhan Mansız'ın getirmesi oldu.Ertem Şener konuya ilişkin şunları söyledi:Ertem Şener: İlhan Mansız niye getirmiş kupayı? Santra noktasına niye İlhan Mansız getiriyormuş kupayı? Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda, Beşiktaş Park'ta... Neden? Niye Bülent Korkmaz değilmiş? Niye? İşte Galatasaray UEFA Kupası'nı almış, UEFA Kupası'nı aldığı için UEFA Kupası'nı alan takımın kaptanı getirmesi lazımmış. Bülent Hoca'ya çok saygım var, saygım sonsuz. Galatasaray'a da saygımız sonsuz ama o statta kupayı bir Beşiktaşlı getirir. O da İlhan Mansız ismi çok normaldir. O ismin İlhan Mansız olması... 2002 Dünya Kupası'nın en ikonik isimlerinden biridir, Beşiktaş'a gelir İlhan Mansız Dünya Kupası'ndan.Evet, UEFA Kupası belki İlhan Mansız'ın yok ama o statta İlhan Mansız'ın ilgisi çok. O stat, İlhan Mansız demek. O atmosfer, İlhan Mansız demek. Bunu bu kadar tartışmanın bir manası yok. Ne alaka yani, ben anlamadım. Adamlar Aston Villa, Freiburg sahaya çıkıyorlar. Tribünlerde şov var, sahada oynayanlarda şov var.UEFA Avrupa Kupası'nın finali, millet neyle uğraşıyor? ‘İlhan Mansız mı, Bülent Korkmaz mı?’ Tartışılacak hiçbir şey bulamıyoruz. Birbirimizi yemek için illa bir şeyler üretiyoruz. Teslim oluyoruz artık ya, gerçekten teslim oluyorum artık. Söylenecek söz yok.Futbolun tadını çıkarmıyoruz. İstanbul'da mükemmel bir bahar, yağmur... Tam futbol havası. Tadını çıkarmak varken, "İlhan Mansız mı, Bülent Korkmaz mı?" Kardeşim, maç İstanbul'da oynanıyor ya! Boğaz'ın incisi... Yılın maçı, Avrupa Kupası'nın maçı. "İlhan Mansız mı, Bülent Korkmaz mı?" Her şeyden kavga çıkartmaya bayılıyoruz, kutuplaşmaya bayılıyoruz. Yeter ya, gerçekten yeter!''duhuliye.com