Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

''Kulübede otururken 'İSTİFA' seslerinden utandım açıkçası...''

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş ligin son haftasında deplasmanda Ç. Rizespor ile 2-2 berabere kaldı.Maç sonrası Sergen Yalçın basın toplantısında açıklamalarda bulundu.İşte Sergen Yalçın'ın açıklamaları:Sergen Yalçın: ‘’Maçla ilgili, ligin son maçı tabii. Hedefsiz bir maç iki taraf için de. İlk yarıda bizim çocuklar çok ortada yoktu. Çok kötü bir maç oynadık ilk yarı. Mental bir durumdan uzak, maç oynadığımızın farkında bile değildik ki çok zor geçti ilk yarı. İkinci yarı oyuncuları uyandırmak zorunda kaldık. Üç tane hamleyle başladık, ikinci yarı bizim için daha iyi oldu. Çocuklar çevirmek için mücadele ettiler, 2-2'lik bir skor. Ama yani ben güzel maç oldu diyebilirim. Konya maçından sonra bizim için sezon bitti. Kupada çok ciddi bir hedefimiz vardı, final oynamak istiyorduk ama bunu beceremedik. Son kalan iki maçta oyuncular... Tabii taraftar protestosu, tepkiler, şeyler... Çocuklar çok genç, genç çocuklara bunu kaldırmaları biraz zor oluyor. Onları son iki maça konsantre etmekte çok zorlandık. Buna biz de dahil, çok ciddi protesto altında, taraftar baskısı altında oynamak zorunda kaldık.Kendi açımdan şunu söyleyebilirim: Ben teknik direktörlük hayatımda ilk defa böyle durumlar yaşıyorum. Son iki maçta istifa cümleleri gerçekten yani kulübede otururken biraz utandım açıkçası, onu söyleyeyim. Çünkü karakter olarak çok böyle şeyleri kaldıracak da bir yapıya sahip değilim, çok üzüldüm. Ama oynadığımız oyun maalesef bu tür sonuçlara açık bir oyun. Yani her türlü şey insanın başına gelebiliyor. Hedef olmadığı zaman, hedefi yakalayamadığın zaman, özellikle büyük camiada çalışıyorsan sonuçları çok ağır oluyor. Biz de bu sonuçlarla bugün ve geçen hafta yüzleştik. Protestoyla o yüzden üzgünüz, onu söyleyeyim öncelikle. Beklenmedik bir durum. Son bölümde Konya maçından sonra yaşanan kaos ortamı, protestolar, camianın düşüşü çok sağlıklı gelmedi bana benim tarafımdan bakarsak. Çok da bu kaosun yaşanacağı bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü sezon başında da zaten koyulmuş çok ciddi hedefler yoktu. Uzun dönem bir planlama vardı, bunları çok net bir şekilde anlatmaya çalıştım çalıştığım süre boyunca. Ama maalesef işte başarısızlık olduğu zaman ki başarısızlık kriteri de çok tartışılır. Yani başarı ve başarısızlık kriteri çok tartışılır. Neye göre başarılı, neye göre başarısız? Ne bekleniyordu, ne oldu? Soruların cevapları olmalı bence. Ama dediğim gibi, oyun acımasız bir oyun. Başımıza son iki maçta gelmedik şey kalmadı, yaşamadığımız şeyleri yaşadık. Doğal olarak üzgünüz ama hayat devam ediyor.Muhabir: ‘’Hocam, altyapılarda... Beşiktaş teknik direktörlüğü görevine geldiğinizde 2020 yılındaydı, 1 Şubat 2020 yılında. İlk maç da Rize'deydi, Rize'ye gelmiştiniz, öyle miydi? 2-1 o maçı kazanmıştınız. Bugün sezonun son maçı 2-2 oldu, 2-0'dan 2-2 oldu. Önümüzdeki sezonda Sergen Yalçın'ın planlaması nasıl olur?''Sergen Yalçın: ‘’Şu anda devam edip etmeyeceğimizle ilgili bir görüşme yapmadık başkan ve yönetimle, onu söyleyeyim. 3-4 gün içinde tabii bunu belirleyeceğiz. Kulübün menfaatleri adına ne gerekiyorsa onu yapacağız. O yüzden çok konuşmak istemiyorum bu konularla ilgili. Bugün itibariyle inşallah devam edersek bu tür konuları konuşuruz. Teşekkür ederim, iyi akşamlar.''duhuliye.com