Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kuaforum Sensin’in yeni sunucusu Ciğdem Batur kimdir?

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Kuaforum Sensin'de gectiğimiz gunlerde sunucu Gozde Kansu'nun veda etmesinin ardından yeni sunucu merak konusu olmuştu. Kuaforum Sensin'in yeni sunucusu belli oldu ve hayatına dair ayrıntılar merak edilmeye başlandı. Kuaforum Sensin'in yeni sunucusu olan Ciğdem Batur kimdir? Kuaforum Sensin’de onemli gelişmeler yaşanıyor. Yarışmanın sunucusu Gozde Kansu gectiğimiz hafta yarışmadan ayrıldığını duyurmuştu. Gozde Kansu ayrılık nedeni olarak “İşimi cok ozledim. Tiyatro ve dizi setlerine geri donmek istiyorum” demişti. Bu gelişmenin ardından Kuaforum Sensin’in yeni sunucusu Ciğdem Batur oldu.
CİĞDEM BATUR KİMDİR?
Duzce doğumlu olan Ciğdem Batur tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatcısdır. Gazi Universitesi İletişim Fakultesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bolumu mezunu olan Ciğdem Batur, 2000-2004 yılları arasında Gazi Universitesi İletişim Fakultesi – Grup Mimus Tiyatro Topluluğunda oyunculuk yaparak sanat hayatına başladı. Başkent İletişim anlatım iletişim kursu, diksiyon, spikerlik, sunuculuk eğitimi, Sanat Akademi – tiyatro ve oyunculuk eğitimi, Başkent İletişim anlatım iletişim kursu, seslendirme eğitimleri aldı.
2004 yılında ART televizyonunda “Alışveriş Cantası” adlı bir programın sunuculuğunu yapan sanatcı, TRT’de ceşitli programlarda sunuculuk, oyunculuk, program ve yonetmen asistanlıkları gorevlerinde bulundu. Bir kısa film deneyimi olan Batur, sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Sanatcı aynı zamanda seslendirme calışmaları yapmaktadır.