Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kraliyet’te Prenses Diana gerginliği: Kardeşlerin arası bozulacak

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
kraliyet-te-prenses-diana-gerginligi-kardeslerin-arasi-bozulacak.jpeg

Emekli kraliyet uzmanı gazeteci Phil Dampier, Prens Harry’nin annesi Diana’yla birlikte gorulduğu cocukluk fotoğrafını Archewell sitesinde yayımlamasının abi ve kardeşi birbirine duşurebileceğini belirtti.
Prens Harry ve Meghan Markle’ın birlikte kurdukları kÂr amacı gutmeyen internet sitesinde yer alan fotoğraf şu ifadelerle paylaşıldı: “Ben annemin oğluyum.”
kraliyet-te-prenses-diana-gerginligi-kardeslerin-arasi-bozulacak-5ff42b2a30fbb.jpg
Page Six’in haberine gore Dampier bahsi gecen fotoğrafa dair şunları soyledi:
“Harry Diana’yı herhangi bir hayır işi ya da ticari girişim icin ona (William’a) danışmadan kullanırsa William’ın bir miktar endişeleneceğini duşunuyorum ve Harry’nin annesinin ikonik statusunu kullanıyormuş gibi gorunmesinden mutlu olacağını sanmıyorum.”
“Ayrıca Harry’nin kendisini annesinin oğlu diye nitelemesi ama Prens Charles’tan hic bahsetmemesi de dikkate değer.”
kraliyet-te-prenses-diana-gerginligi-kardeslerin-arasi-bozulacak-5ff42b2a50980.jpg
Sussex Duku ve Duşesi Prens Harry ve Meghan Markle bu yıl hem bir dijital platformla hem de Spotify’la yayın anlaşması imzalamış ve bu anlaşmaların Kraliyet Ailesi icinde rahatsızlık yarattığı iddia edilmişti.
kraliyet-te-prenses-diana-gerginligi-kardeslerin-arasi-bozulacak-5ff42b2a74ad9.jpg

İlginizi CekebilirMeghan ve Harry'den bir proje daha! Spotify'la da anlaştılar

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur