Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Koşar Adım LÖSEV Takımı ile 48. İstanbul Maratonu’nda İyiliğe Koşun

Magazin

Administratör
s-39529a041cbbefb5a55d12c5d08b504847270fda.jpg

Sürprizler Kapıda! 48. İstanbul Maratonu'nda Koşar Adım LÖSEV Takımı ile İyiliğe Koşarken Hangi Ünlüleri Göreceğiz?

İstanbul Boğazı'nın eşsiz güzelliği eşliğinde, iki kıtayı birleştiren o büyülü koşu... Evet, 48. İstanbul Maratonu'nun heyecanı şimdiden sardı bizi! Her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce sporcu ve gönüllü, hem kendi limitlerini zorlamak hem de en önemlisi, anlamlı bir amaç uğruna ter dökmek için başlangıç çizgisinde yerini alacak. Ancak bu yıl, biz magazin severlerin ve sosyal duyarlılığı yüksek takipçilerimizin gözleri, özellikle "Koşar Adım LÖSEV Takımı"nın üzerinde olacak. İyiliğe atılan her adımın katbekat değeri olduğu bu anlamlı etkinlik, sadece bir spor organizasyonu olmaktan çıkıp, adeta bir sosyal sorumluluk ve ünlüler geçidi şölenine dönüşüyor! Kulislerde konuşulanlara göre, bu yıl LÖSEV için parkurda ter dökecek sürpriz isimler var!

Malumunuz LÖSEV, lösemili çocuklarımız ve aileleri için bir umut kapısı, adeta bir can simidi. Onların tedavi süreçlerine, eğitimlerine ve yaşam kalitelerine destek olmak, sadece maddi değil, manevi olarak da büyük bir güç ve moral kaynağı sağlıyor. İşte tam da bu yüzden, 48. İstanbul Maratonu'nda LÖSEV için koşacak her bir birey, aslında birer kahramanlık hikayesi yazıyor. Geçtiğimiz yıllarda podyumların kraliçelerinden, ekranların sevilen yüzlerine, hatta siyaset ve iş dünyasından önemli isimlere kadar pek çok tanıdık simanın LÖSEV formasıyla boy gösterdiğini görmüştük. Bu yıl hangi gözde oyuncu o enerjisiyle Boğaz'ın rüzgarına karışacak? Ya da hangi popüler şarkıcı, sahnedeki performansını maraton parkuruna taşıyarak gönülleri bir kez daha fethedecek? Kimlerin bu iyilik hareketine destek olmak için kilometrelerce koşacağını merakla bekliyoruz! Onların bu anlamlı koşusu, şüphesiz ki diğer gönüllüleri de harekete geçirmekle kalmayacak, aynı zamanda tüm Türkiye'nin dikkatini bir kez daha LÖSEV'e ve lösemiyle mücadeleye çekecek.

Bu özel günde iyiliğe koşmak, sadece bir maratonu tamamlamak değil, aynı zamanda umut tohumları ekmek demek. İster kendi adınıza bir bağış kampanyası başlatarak LÖSEV'e doğrudan destek olun, ister sadece parkur kenarında alkışlarınızla bu kahramanlara eşlik edin, isterseniz de sosyal medyadan #KoşarAdımLÖSEV etiketiyle farkındalık yaratarak seslerini duyurun... Unutmayın, küçücük bir adım bile kocaman bir değişimin başlangıcı olabilir. Kim bilir, belki de o ünlü isimlerle aynı karede yer alıp, bu tarihi anlara tanıklık etme ve unutulmaz bir anı biriktirme fırsatı da sizin olur! Bu yılki İstanbul Maratonu'nda iyiliğe koşarken, hangi magazin figürlerinin sahne alacağını ve bu dev organizasyonun sosyal medyada nasıl yankı bulacağını merakla bekliyoruz.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!