Aman Tanrım! Sen Hangi 'Altı Üstü İstanbul' Karakterisin? Magazin Dünyası Bu Testle Çalkalanıyor!
Selam magazin dünyasının nabzını tutan sevgili dostlar! Ekranların tozunu attıran, her bölümü olay olan ve bizi ekran başına kilitleyen 'Altı Üstü İstanbul' dizisiyle ilgili öyle bir haberimiz var ki, bayılacaksınız! Hani hepimiz izlerken "Ben olsam kesin şu karakter gibi davranırdım" ya da "Aa bu tam da benim kankamın huyu" deriz ya, işte o an geldi! Magazin sitemiz, kişiliğinize göre hangi 'Altı Üstü İstanbul' karakteri olduğunuzu ortaya çıkaracak yepyeni bir testle karşınızda! Bu test, şimdiden sosyal medyada ve tüm magazin kulislerinde büyük yankı uyandırmaya başladı bile. Hadi bakalım, sen hangi sürpriz karaktersin?
Dizinin o eşsiz atmosferi, İstanbul'un kalbinde yaşanan tutkulu aşklar, imkansız dostluklar ve bitmeyen rekabetler... Her bir karakteri o kadar gerçekçi ve derin ki, sanki mahallemizden, çevremizden biri gibi içimize işledi. Hırslı iş insanı mı, özgür ruhlu sanatçı mı, yoksa aşkı için her şeyi göze alan romantik bir kalp mi? 'Altı Üstü İstanbul' bize sadece bir hikaye değil, aynı zamanda farklı insan tiplemelerini ve onların hayatla olan mücadelelerini sundu. Şimdi sıra sende! Acaba sen dizinin o fettan kötü kadını mısın, yoksa prens gibi sevgilisinin peşinden koşan naif aşık mı? Ya da belki de grubun her zaman mantıklı adımlar atan, olaylara geniş pencereden bakan lideri... Hangi karakterle kader ortaklığın var, öğrenmeye hazır mısın?
Bu test, sadece eğlenceli vakit geçirmekle kalmayacak, aynı zamanda kendinizi 'Altı Üstü İstanbul' evreninde bir karakter olarak hayal etmenizi sağlayacak. Soruları yanıtladıkça, kişiliğinizin derinliklerinde gizli kalmış özelliklerinizin hangi karakterle örtüştüğünü görmek çok şaşırtıcı olabilir. Belki de hep kendinizi Ayşe zannederken, aslında içten içe bir Zeynep olduğunuzu fark edeceksiniz! Testin sonuçları bazen bizi bizden daha iyi tanıyabiliyor, öyle değil mi? Hadi daha fazla beklemeyin, testi çözün ve sonucunuzu bizimle paylaşın. Bakalım en çok hangi karakter baskın çıkacak forumda!
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Kendi sonucunuz ne oldu? Yorumlarda buluşalım!