Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Kim You Jung ve Park Jinyoung’un Casusluk Hikâyesi “100 Days Of Deception”tan İlk Kareler

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
tvN’in yakında ekrana gelecek dizisi “100 Days of Deception”, yeni karelerini izleyicilerle paylaştı.

“Extraordinary Attorney Woo” ve “Dr. Romantic” serisinin yönetmeni Yoo In Shik’in yönetmenliğini üstlendiği “100 Days of Deception”, Japonya’nın Kore’yi işgal ettiği dönemde geçen 100 günlük bir casusluk ve romantizm hikâyesini konu alıyor.

Dizi, Gyeongseong’un (günümüz Seul’ü) en yetenekli yankesicisi Lee Ga Kyeong’e (Kim You Jung) odaklanıyor. Bağımsızlık hareketi için gizli ajan olan Ga Kyeong, Japon Genel Valiliği’ne sızmayı başarıyor. Burada, Kore Genel Valisi’nin evlatlık oğlu ve aynı zamanda Sato Hideo adıyla da bilinen çevirmen Kim Tae Woong (GOT7‘den Park Jinyoung) ile yolları kesişiyor.

Yayımlanan karelerden birinde Lee Ga Kyeong, gizli ajan olarak ilk görevine başlıyor: Japon Genel Valiliği’ne sızma. Kapıyı açıp içeri girdiğinde binanın görkemi ve ürkütücü atmosferi karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor, yüzündeki gerginlik açıkça okunuyor.

Çevirmen adayı Geum Seo Hee kimliğiyle işe alınmayı başardıktan sonra kısa bir rahatlama yaşasa da çok geçmeden Kim Tae Woong ile karşılaşıyor. Daha önceki fragmanlarda Kim Tae Woong’un, tesadüf gibi görünen tekrarlanan karşılaşmaların ardından Lee Ga Kyeong’dan şüphelenmeye başladığı görülüyordu. İkilinin yüz yüze geldiği bu sahnede aralarındaki ince gerilim merakı daha da artırıyor.

Çevirmen ve çevirmen adayı olarak yolları giderek daha fazla kesişen ikiliden Kim Tae Woong, Lee Ga Kyeong’e Genel Valilik binasını gezdiriyor. Ga Kyeong’un gözlerinde yeni bir çevirmen adayının heyecanı ve merakı parıldarken Tae Woong ona soğuk ve şüpheci bakışlarla yaklaşmaya devam ediyor.

Başka bir karede ise ofiste rahatsız edici bir sessizlik hâkim. Lee Ga Kyeong, sadece işine odaklanan Kim Tae Woong’a gizlice bakarken bir şeylerin ters gittiği hissi uyandırıyor.

Kim You Jung, projeyi seçme nedenini şu sözlerle açıkladı: “Senaryoyu ilk okuduğumda zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımı hatırlıyorum. Hikâyenin derinliğini hissedebiliyordum ve o dönemde yaşayan insanları gözümde canlandırırken çok düşündüm. Senaryoyu okuduktan sonra bile etkisi uzun süre üzerimde kaldı. Gerçekten harika bir proje olduğuna ikna oldum ve katılmaya karar verdim. O dönemdeki insanların kararlılığını ve sevgisini hissetmek, bu duyguları bir oyuncu olarak ifade etme isteği uyandırdı bende.”

Park Jinyoung da projeye olan güvenini dile getirerek şunları söyledi: “Her şeyden önce ‘100 Days of Deception’ senaryosu, yönetmen, senarist ve projede yer alan herkes, katılma kararımda belirleyici neden oldu. Sadece birlikte çalışma fırsatı bile (yeterli bir sebepti).”

Sözlerine şöyle devam etti: “Hideo ve Tae Woong arasında bir kimlik krizi yaşayan bir karakter. Ga Kyeong ile tanıştıktan sonra nasıl yavaş yavaş değiştiğini görmek için izlemenizi umuyorum.”

100 days of deception 3 1

100 days of deception 5 1

100 days of deception 2 1

100 days of deception 1 2

100 days of deception 4 1

“100 Days of Deception”, 10 Ekim’de Kore saatiyle 21:10’da ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Kaynak: soompi

The post Kim You Jung ve Park Jinyoung’un Casusluk Hikâyesi “100 Days Of Deception”tan İlk Kareler appeared first on KoreZin.