Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Kim Soohyun’un Ödül Törenindeki Görüntüsü Netizenleri İkiye Böldü

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
Oyuncu Kim Soohyun, özel hayatıyla ilgili yaşanan tartışmaların ardından yaklaşık bir buçuk yıl sonra Kore’de ilk kez halkın karşısına çıktı.

“2026 The Fact Music Awards” ödül töreni, 19 Eylül öğleden sonra Busan Asiad Ana Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Jun Hyun-moo ve Girls’ Generation üyesi Seohyun‘un sunuculuğunu üstlendiği görkemli gecede, ünlü oyuncu Kim Soohyun Popülarite Ödülü’nü takdim etmek üzere sahneye çıktı ve tüm bakışları üzerine topladı.

Sahnede tamamen siyah bir takım elbiseyle boy gösteren Kim Soohyun‘un oldukça zayıflamış ve süzülmüş hali dikkat çekti. Uzun bir aradan sonra bu denli büyük bir kalabalığın huzuruna çıkan oyuncu, izleyicilerden yükselen coşkulu alkışlar eşliğinde hayranlarını selamladı. Konuşmasına temkinli bir şekilde başlayan oyuncu, “Merhaba, ben Kim Soohyun. Hepinizi burada görmek çok güzel” dedi.

Konuşmasının devamında müzik dünyasına olan sevgisini dile getiren Kim Soohyun şu ifadeleri kullandı: “Bugün beni buraya davet ettiğiniz için içtenlikle teşekkür ederim. Her ne kadar bugün sahnede bir ödül takdimcisi olarak bulunsam da ben de aslında K-pop dünyasını yakından takip eden ve çok seven bir dinleyiciyim. Bizlerin duygularını ve hikayelerini yansıtarak günden güne büyüyen K-pop, sınırları ve dilleri aşarak dünya genelindeki tüm hayranların bağ kurduğu ortak bir kültür haline geldi. Bu durum, sanatçıların ve müziklerinin gücünü bir kez daha kanıtlıyor.”

Takdim ettiği ödülün hayranlar için taşıdığı anlama da değinen oyuncu, “Açıklayacağım bu ödül, dünyanın dört bir yanındaki hayranların oylarıyla hayat buldu. Küresel hayranların ortak seçimi ve sevgisiyle şekillendiği için kazanan sanatçı adına son derece anlamlı bir an olacağını düşünüyorum. Ben de bu görkemli anı burada paylaşmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” diyerek Popülarite Ödülü’nün sahibinin Lim Youngwoong olduğunu duyurdu ve kupasını bizzat takdim etti.

AVvXsEgkdyjhbOm15ZjSsHGBkvECfoxspqFmEETLbURkKKLOPrcrQ1uprXF1D17BiJx616q7cDVYM5VV66JL7ipXxH3ih8gD0WM8p8siwm9kojg1Lk8y37drQVJC3XzR2i1AozcMhS9U2RQHYa-17ndsKjXtozGs7xQYkS_UEUfYoXgucBx9Pzpmu3eD6W46LlsH=s1600

AVvXsEiGec-enhYB_OUnnzCUw2la-lmQTW45ABhLPG-FPy1QDuocDGyNO-hhReS-SONvyXJV-Mdsa4RI_ZkegDPbXwQpC4rbo4QbkER-OZ55Gn_TVSkVGW5cPc1RdshPI1zFCBLy6lQFR7bhTA1XbAijVe5LJ444gFwNRAyYwc009PUWJ2w7CWEh_-Hxwpolmsgl

AVvXsEhejlfuipCPKGWQJf6VRXJpN2-c-H-DpHJRsaDcwR-EZZNn6fZEUjjDZxvfyNABDoHB4ihEbT9axMuVntV4d2GzheWtuMqxcU4YCq4iImi992FIz9yPVrVdptIzqBxmulxLmrwL0QZ_-DQPVNM2jlLSKcgXwHs-jXRZE9pLBACGBAQwSzRQw_75C9s8f_WB

AVvXsEigZXNQuZvN52npBtSZ7AbQbC9woUxKMp5DiGdEzru34rgc4sXfhrOry4WnAkK4C1bNE062J7_SiI1fZAN0kM-NZJevrcHmPlkFeTNxK_9nRUPjTHuj96kwiXivxeGlJekiE3-L83Af3-w4MbHdZ2qQujJ2DUB3jWnG4Oz6zipxW2wOOT2NoPxxaP98a-bT=s1600

Netizen yorumları:

1. [+686, -282] Hayır ama… ㅋ Peki o zaman evde neden sadece iç çamaşırınla bulaşık yıkıyordun? ㅋㅋ Bununla ilgili bir açıklama bile yapmıyor musun???
  2. [+580, -213] Sanırım paralı yorumcular henüz gelmemiş ㅋ Bu gönderi yorumsuz kalmasın diye şuraya bir yorum bırakayım.
  3. [+468, -230] Sadece kendi halinde sakin bir hayat yaşayamaz mı?
  4. [+232, -159] Antiler, pişman olmadan önce gidip kafanızı tedavi ettirin.
  5. [+125, -122] Burada mağdur olan Kim Soohyun iken insanların ne söylediğini anlamıyorum… Neden yanıldıklarını kabul etmek yerine hala laf sokmaya çalışıyorlar?
  6. [+110, -90] Bunca zamandır çok acı çektin. Kim Soohyun, fighting!
  7. [+110, -67] Birden midem bulanmaya başladı ㅋㅋ

AVvXsEgnEBuraDmIiSM-A_k1vkfKjm6v1fQrxeerCsQMoV4Jj4IBOhcVbqDDgXoqzAlA01C-spYBMlg6IkjKCsb1vKM91kteHBuVodumzehGNJMit3a1r49aueWRq9RPWMGh--8IrlisgyNzJwgBuUEd-S-3epRRDoWnNx4UjldUjLyxuvDQw1a_UXTiT1G4DxUF=w400-h88

Kaynak: pannchoa

The post Kim Soohyun’un Ödül Törenindeki Görüntüsü Netizenleri İkiye Böldü appeared first on KoreZin.