Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Kim Soohyun Zayıflamış Haliyle Dikkat Çekti: “40 Projeden Teklif Aldım, Oyuncu Olduğum İçin Mutluyum”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
Oyuncu Kim Soohyun, yurt dışı faaliyetleriyle birlikte tam kapsamlı çalışmalarına yeniden başlamaya hazırlanırken güncel görünümünü hayranlarıyla paylaştı.

1 Eylül’de ajansı Gold Medalist, Kim Soohyun‘un Endonezya özel yayıncısı RCTI+ ile gerçekleştirdiği röportaj videosunu resmi sosyal medya hesaplarından paylaştı. Videoda Kim Soohyun, bir buçuk yıl öncesine kıyasla belirgin şekilde zayıflamış fiziğiyle dikkat çekti. Keskinleşen çene hattı ve yanaklarıyla göz çevresindeki dolgunluğun azalması hemen göze çarptı.

Endonezyalı hayranlarını selamlayan Kim Soohyun, kişisel koleksiyonundan bir kot ceket tanıttı ve “Oyuncu olduğum için gerçekten mutluyum” dedi. Ayrıca “Hayranlarıma beni hangi karakterde görmek istediklerini sorsam nasıl olur?” diye ekledi. Kim Soohyun, Bali‘yi ziyaret etme isteğini de dile getirdi ve çantasındaki günlük eşyalarını utangaç bir şekilde tanıttı.

Kim Soohyun, daha önce oyuncu Kim Saeron ile reşit olmadığı dönemden beri ilişki yaşadığına dair iddiaların ortaya atılmasının ardından faaliyetlerini durdurmuştu.

Konuyla ilgili Gold Medalist şu açıklamayı yaptı: “Merhumeye atfedilen mesajlaşma kayıtları aslında Kim Soohyun ile ilgisi olmayan başka kişiler arasında sahtecilik yoluyla üretilmiş veya değiştirilmiş yazışmalardır ve ses dosyalarının yapay zeka teknolojisi kullanılarak sahte şekilde oluşturulduğu doğrulanmıştır.”

Bu açıklamanın ardından Kim Soohyun, yurt dışı fotoğraf çekimiyle faaliyetlerine yeniden başladı ve şu anda dizi ile film dahil 40’tan fazla proje teklifini değerlendirdiği bildiriliyor. Ayrıca yayımı askıya alınan Disney+ dizisi Knock-Off‘un akıbeti de merak konusu olmaya devam ediyor.

AVvXsEiKDTJyuIJgCwHwrtYvSoJ50u2cDszuLMIqC2bH1c62VuLFpeONxrH9tuZDx0uxlIY-vdzB4BgaSIlJ0H1A-EgfuKn_HLpYGyNq0a6PH8FLorbk351_fOworrUTOqUmX7Am4LpeZYiFiGAJiYfeRqNhByJtTHxOGnAWW_1hvtC_WVzBpKXIlPInOAVOce2F

Netizen yorumları:

1. [+146, -94] Garosero‘nun Kim Se-ui‘ini çökerten ünlüye hakkını vermek lazım, aferin! Bundan sonraki dizilerini destekleyeceğim
  2. [+114, -71] Kim Soohyun‘u destekleyen tüm bu yorumlar çok ruhsuz hissettiriyor hahahaha, bunlar yapay zeka tarafından mı yazıldı?
  3. [+113, -78] Nefret yorumları da neyin nesi? hahahaha Sonunda işine geri dönebildi, yine yükselecek hahahaha Garosero‘ya inananlar tuhaf insanlar
  4. [+100, -66] Kim Soohyun, seni destekliyorum. Fighting!
  5. [+93, -65] Çok acı çektin. Lütfen başarılı ol
  6. [+68, -55] Giderek daha yakışıklı oluyor hahahaha En yakışıklıların en yakışıklısı. Yurt içinde de bol bol tanıtım yap

AVvXsEiNycDYQquZxMjqwpnsDQeuOTh4uecaTpVeJ8gMJzr1tdsO5I6V91oB_lJHWSAZqfGGpIVNk20o09xHhVAZHcta-9PnCWdOkLnsmSFD1qqRFpdBGZV9H-wYuuWlCq9Uu02kYNpZKbPim9TGssiA1qr_hiv9Y2jISPlRApFOdxydgwcsvWJ9o4wHDjhhy0uP=w400-h98

Editör notu: Garosero (Garosero Araştırma Enstitüsü), Güney Kore’de faaliyet gösteren tartışmalı bir YouTube kanalıdır. Ünlüler hakkında skandal iddialar yayımlamasıyla bilinir.

Kaynak: pannchoa

The post Kim Soohyun Zayıflamış Haliyle Dikkat Çekti: “40 Projeden Teklif Aldım, Oyuncu Olduğum İçin Mutluyum” appeared first on KoreZin.