Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Kim Soohyun, Shunsuke Michieda, Park Jihwan, Eum Moon-suk ve Heo Sungtae “Asia Artist Awards 2026” Törenine Katılacak

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
Kim Soohyun, Shunsuke Michieda, Park Jihwan, Eum Moon-suk ve Heo Sungtae‘nin aktör kategorisinde “Asia Artist Awards” (“AAA 2026”) törenine katılacağı onaylandı. Etkinlik 5 ve 6 Aralık tarihlerinde Kaohsiung Ulusal Stadyumu’nda gerçekleşecek.

AVvXsEgPAdG7BdOzRuZSAfBDBg35Uviiac8qPs_pA3FuEuNf9ubRZPmLSMrF1w5lwbIuIb3NW-Om3fvbTD3gVOkt3cOU_yVMfAvHKLMheN3PaNH7Kwky-FVw0uOmjKwzeAh6qryBCjmr3Ovr4DAUAvFq1j56Wt5NO3dVHP-Vf8EphJ-_1Gmtyz3iui1klH4WWsWg

Netizen yorumları:

1. Neden diğer aktörlerin de üstüne böyle pislik sıçratıyor ki…
  2. Ah bundan çok nefret ediyorum. Umarım sevdiklerim dünya turuna çıkar.
  3. Gözlerime inanamadım ㅋㅋㅋ Kim Soohyun’a ne oluyor? Zaten hiçbir prensibi olmayan bir ödül töreninden bunu beklerdim.
  4. Oralara katılmak için kendi cebinden para ödüyor olmalı, değil mi…? Gerçekten aklım almıyor.
  5. Oh çok şükür, bias’ımın bu kadroda olmamasına sevindim.
  6. Ödül kazananlar onunla aynı yerde bulunmak için ne günah işledi?
  7. Bias’ımın bu yıl bu törene katılmayacağını biliyorum ve şu an buna gerçekten minnettarım.
  8. Buna katılmak isteyen gerçekten hiç aktör kalmadı mı…?
  9. İnsanın aklına AAA’in bunun için ne kadar para aldığı geliyor ㅋㅋ
  10. Hiçbir ilkesi olmayan ödül törenleri, etkinliklerinin konuşulması için böyle şeyler yapar ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
  11. İğrenç… Sağcı birini çağırmaktan tutun da ona kadar…
  12. Şu çılgın kadroya bakın. Kim Star’dan Michieda’ya kadar. Kimsenin tanımadığı bu çirkin Japon’u buraya neden çağırıyorlar?
  13. Kim Soohyun’dan o Japon adama kadar tam bir fiyasko.
  14. “En iyi geri dönüş” ödülü falan mı veriyorlar?
  15. Bu ödül törenleri neden böyle davranıyor..

Kaynak: pannchoa

The post Kim Soohyun, Shunsuke Michieda, Park Jihwan, Eum Moon-suk ve Heo Sungtae “Asia Artist Awards 2026” Törenine Katılacak appeared first on KoreZin.