Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Kim So Hyun ve Choo Young Woo “Between Steps” İçin Bir Araya Geldi

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
Kim So Hyun ve Choo Young Woo, yeni dizileri “Between Steps” yayımlanmadan önce dizi hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

“Between Steps”, “Something in the Rain”, “One Spring Night” ve “The Midnight Romance in Hagwon” gibi sevilen dizilere imza atan merhum yönetmen Ahn Pan Seok’un romantik draması. Dizi, hastalık nedeniyle sağ bacağını kaybeden eski yüzücü Park Min Jae (Choo Young Woo) ile yolunu kaybettikten sonra kendine yeni bir yön bulan yüksek lisans öğrencisi Im Yoo Jin’in (Kim So Hyun) aşk hikâyesini anlatıyor.

Senarist Min Hyo Jung, dizinin “romantizmden pek anlamayan doktorların neşesi ve çaresizliği”ni öne çıkardığını belirterek şunları söyledi: “Son derece gerçekçi günlük hikâyelere odaklanan bir romantizm ama tam da bu yüzden izleyiciler karakterlerin durumlarına ve duygularına çok daha derinden empati kurabilecek, onlarla birlikte gülecek ve ağlayacak.”

Oyuncular yönetmen Ahn Pan Seok’a duydukları derin güveni de dile getirdi. Choo Young Woo şunları paylaştı: “Yönetmen, oyuncuların bir sahneyi canlandırmak için bir şeyler uydurmasındansa, setin ve durumun bağlamında ne gördüğümüze, ne duyduğumuza ve ne hissettiğimize büyük önem veriyordu. Bana her şeyi istediğim gibi canlandırma özgürlüğü tanıdığı anlar için minnettarım. Bir oyuncu olarak gerçekten çok değerli bir deneyimdi.”

Kim So Hyun ise şu sözlerle yönetmene olan saygısını ifade etti: “Sette her zaman ekiple birlikte oturup işi tartışmasından çok etkilendim. Bize yaratıcı özgürlük tanırken, rollerimizin özünü nasıl anlayacağımızı ve keşfedeceğimizi konusunda bize çok şey öğretti. İçimde kapanmış kapıları açmama yardımcı olduğu için ona derinden minnettarım ve büyük saygı duyuyorum.”

Oyuncular izleyicileri dizide nelerin beklediğine de değindi. Choo Young Woo şunları söyledi: “Aşk konusunda deneyimsiz iki gencin tanışmasıyla filizlenen romantizmi ve bu ilişkinin iki karakteri nasıl değiştirdiğini takip ederseniz diziye çok daha fazla kapılacağınızı düşünüyorum.” Ayrıca “Umarım dizi izleyicilerin kalbinde sıcak bir teselli ve heyecan kaynağı olarak hatırlanır.” diye ekledi.

Kim So Hyun ise şöyle konuştu: “Özgün karakterlerin karmaşık ve ince duygusal yolculuklarını takip etmek keyifli olacak. Gençliğin acı tatlı yolculuğunu gerçekçi bir şekilde yakalayan bir dizi, bu yüzden izlerken izleyicilere biraz olsun teselli sunabilmesini içtenlikle umuyorum.”

ETKi1rL.jpeg

2b23vvi.jpeg

“Between Steps” 5 Ekim’de saat 22:00 de izleyiciyle buluşacak.

Kaynak: soompi

The post Kim So Hyun ve Choo Young Woo “Between Steps” İçin Bir Araya Geldi appeared first on KoreZin.