Magazin Editor
Magazin Habercisi
Marsilya karşısında alınan farklı galibiyetin mutluluğunun yaşanması gerektiğini belirten Kahveci, takımın rehavete kapılmaması ve sezonun geri kalanında aynı ciddiyetle yoluna devam etmesi gerektiğini söyledi.“Kibirli olmamak gerekiyor”Başarı sonrasında oluşabilecek aşırı öz güvene dikkat çeken Nihat Kahveci, şu ifadeleri kullandı:“Allah’ın sevmediği insan, kibirli insandır. ‘Ben oldum, tamam, her şeyi elde ettim’ diyen insandır.”Kahveci, futbol dünyasında elde edilen sonuçların ardından rehavete kapılmanın ciddi sonuçlar doğurabileceğini belirtti.“‘Biz kesin şampiyonuz’ moduna girilmemeli”Beşiktaş camiasının Marsilya galibiyetinin ardından büyük hedeflere odaklanmasının doğal olduğunu ifade eden Kahveci, buna karşın şampiyonluk havasına şimdiden girilmemesi gerektiğini söyledi:“Beşiktaş’a şimdiden söyleyeyim; ‘Biz olduk artık, biz kesin şampiyonuz, Avrupa’da da akıyoruz’ modu…”Siyah-beyazlıların yakaladığı başarılı havayı koruması gerektiğini dile getiren Kahveci, futbolun her zaman yeni sınavlar barındırdığını vurguladı.“Bugün mutlu olsunlar”Marsilya karşısında alınan 4-1’lik galibiyetin keyfinin çıkarılması gerektiğini belirten Nihat Kahveci, camianın bu başarıyı kutlamasının hakkı olduğunu söyledi:“Evet, bugün itibarıyla mutlu olsunlar.”Kahveci, bu mutluluğun takımın çalışma disiplininin ve konsantrasyonunun önüne geçmemesi gerektiğini de sözlerine ekledi.“Futbolda her zaman hazır olacaksın”Beşiktaş’ın önündeki maçlara aynı ciddiyet ve mücadele gücüyle hazırlanması gerektiğini ifade eden Kahveci, şöyle konuştu:“Ama futbolda her zaman hazır olacaksın. O yüzden ayakların yere sağlam basmalı.”“Italiano o ayakları yere sağlam bastırır”Teknik direktör Vincenzo Italiano’nun takımın rehavete kapılmasına izin vermeyeceğini düşündüğünü belirten Nihat Kahveci, İtalyan çalıştırıcının disiplinine güvendiğini söyledi:“Ama bu teknik direktör, o ayakları yere sağlam bastırır abi.”Fuat Akdağ da Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Önder Özen’in de rehavete müsaade etmeyeceği ifade etti:“Bence de. Önder Özen’in de buna müsaade edeceğini hiç zannetmiyorum.”duhuliye.com