Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Khloe Kardashian’ın eski sevgilisinden ikinci kez hamile olduğu iddia edildi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Unlu televizyon yıldızı Khloe Kardashian, kızının babası olan eski sevgilisi Tristan Thompson'dan tekrar hamile olduğu iddia edildi. Cıkan haberleri gordukten sonra unlu isim, Twitter'dan sert bir yanıt verdi.

Khloe Kardashian, bir suredir cıkan eski sevgilisinden hamile olduğu yonundeki haberler karşısında sessizliğini bozdu.
Tristan Thompson’dan bir cocuğu olan ancak aldatıldıktan sonra ayrılan Khloe, Instagram hikayelerinden dolayı eski sevgilisinden ikinci cocuğuna hamile olduğu iddiaları sosyal medyanın gundemine oturdu.
khloe-kardashian-in-eski-sevgilisinden-ikinci-kez-hamile-oldugu-iddia-edildi-5ebd3d44049d0.jpg
DepoPhotos

[h=2]“TRISTAN’DAN SPERM BAĞIŞI İSTEYEBİLİRİM”[/h]Khloe, ailece hayatlarını ekranlara seren Keeping Up With the Kardashians adlı programlarında, hamile olduğunu belirtmemiş ancak yumurtalarını dondurma kararı aldığını ve cocuklarının oz kardeş olmasını istediği icin Thomopson’dan sperm bağışlamasını isteyebileceğini soylemişti.
NBA oyuncusu Thompson ile birlikteliğinden True adını verdiği bir kızı olan Khloe, hamilelik donemi dahil bircok kez aldatıldığını oğrenince ilişkisini bitirmişti.
khloe-kardashian-in-eski-sevgilisinden-ikinci-kez-hamile-oldugu-iddia-edildi-5ebd3d443b206.jpg
Instagram

[h=2]“HER ŞEYİMİ BİLDİKLERİNİ SANIYORLAR, RAHMİM DAHİL”[/h]Hamilelik haberlerine de Twitter hesabından sert bir cıkışla yanıt veren Khloe, iddiaların tamamen bir dedikodu olduğunu soyledi. Khloe, “Bugunlerde pek fazla sosyal medyaya girmiyorum ve bu da uzak durma nedenlerimden biriydi. İnsanların soylediği yaralayıcı şeyler. Gorduğum pek cok şey midemi bulandırıyor. Sosyal medya insanları hakkımda her şeyi bildiklerinden emin. Rahmim dahil. Bu hastalık” dedi.
Khloe ayrıca, “Dedikodular doğru bile olsa bu benim hayatım, sizin değil” dedi.
khloe-kardashian-in-eski-sevgilisinden-ikinci-kez-hamile-oldugu-iddia-edildi-5ebd3d44799b9.jpg

İLGİLİ HABERKhloe Kardashian, eski sevgilisinden bebek sahibi olmayı planlıyor