Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ketojenik diyetle hızlı kilo verme

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Merhaba. Son birkac yılda aldığım 30 kiloyu vermek icin daha once defalarca diyet yaptım. Ot diyeti bok diyeti olaylarına inanamayan ve surdurebilir olmadığını duşunen bir insan olarak hep her şeyden az az ye diyetleri yaptım. İlk kez ketojenik diyete başladım. Başlama sebebim ise kilolu bir arkadaşımın ilk kez gozumun onunde eriyip gitmesi. Bugun ikinci gunum. Bilmeyenler icin diyetin mantığı cok sınırlı karbonhidrat orta duzeyde proteince bol bol yağdan oluşuyor. Tereyağı, zeytinyağı, Hindistan cevizi yağını bol bol kullanıyoruz. Etin yağlı kısmını yiyoruz ama karbonhidratın cok az olması diyeti zorlaştıran tek etmen. Oyle ki domates bile yemiyoruz.

Sizler bu diyeti denediniz mi? Denemiş olanların deneyimlerini ve tavsiyelerini dinlemek isterim. Benimle beraber bu konuda diyet arkadaşı olmak isteyen varsa da beraber birbirimize destek olabiliriz.