Selam millet! Magazin dünyasının nabzını tutan, dedikodunun kalbine inen ekibimizden bomba gibi bir haberle karşınızdayım. Malum, hepimiz etrafımızda öyle insanlarla karşılaşırız ki, evrenin kendi etraflarında döndüğüne, her olayın onlar için organize edildiğine canı gönülden inanırlar. İşte o ‘ben bu hikayenin başrolüyüm’ diyenlerin burçları sonunda belli oldu! Hazır olun, bu liste eminim sizi şaşırtmayacak ama bir o kadar da ‘evet ya, kesin o!’ dedirtecek.
Bu özel listeyi okuduğumda ilk aklıma gelen şey şu oldu: "Yok artık, bu kadar da olmaz!" ama sonra düşündüm de, aslında hepsi birer 'drama queen' ya da 'drama king' değil miydi zaten? Ortamda ışıkların hep onlara dönmesini bekleyen, her sohbette kendi deneyimlerini ön plana çıkaran, hatta bazen olayları biraz abartarak kendilerini daha ilgi çekici kılan o tanıdık yüzler... Sanki herkes onların hayat hikayesinde figüranmış gibi bir tavırları var! Kimine göre bu özgüven, kimine göre ise sadece 'bana bakın!' çığlığı.
Peki, bu durum iyi mi kötü mü? Aslında hayatı dolu dolu yaşamak, kendi hikayenizin kahramanı olmak harika bir şey. Ancak bazen bu 'ana karakter sendromu' o kadar ileri gidebiliyor ki, etraflarındaki diğer değerli karakterleri, yani bizleri tamamen göz ardı edebiliyorlar. Magazin sayfalarını ve sosyal medyayı sallayan bu açıklamayla, hangi burçların kendini dünyanın merkezi olarak gördüğünü öğrenince eminim sizin de aklınıza hemen birileri gelecek! Belki de o kişi sizsinizdir, kim bilir? Bu haber, astroloji ve insan davranışları arasındaki o ince çizgiyi bir kez daha gözler önüne serdi.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Çevrenizde böyle 'ana karakter' burçları var mı? Yoksa bu liste tamamen yanlış mı? Yorumlarda buluşalım, bu konuyu iyice bir didikleyelim!