Magazin Editor
Magazin Habercisi
Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal'ın kız bebekleri Lalin dunyaya geldi. İmirzalıoğlu hastane cıkışında muhabirlere "Hepinizi daha farklı bir goruyorum, cok daha tatlı geliyorsunuz" dedi. Kobal ise "Yeni hayatımıza başlıyoruz" diye konuştu. Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan Sinem Kobal dun gece ozel bir hastanede doğum yaptı.
Kızları Lalin’in doğduğu hastanede bir katı komple kapatan cift, sadece doktor ve hemşirelerin girişine izin verdi.
Misafir ve aile icin 5 ayrı oda tutan İmirzalıoğlu doğumdan sonra tum hastane personeline cikolata ikram etti.
Gecen ay evinin bahcesinde hamilelik cekimi yaptıran Sinem Kobal, o pozlarını Instagram hesabından paylaşmıştı.
HASTANEDEN CIKTILAR
Hastane cıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kenan İmirzalıoğlu, “Hepinizi daha bir farklı goruyorum, cok daha tatlı geliyorsunuz. Buraya kadar zahmet ettiniz. Cok mutluyuz. Cok guzel bir duygu, Allah herkese nasip etsin” dedi.
Sinem Kobal ise “Dun oğlen saatlerinde doğdu. Heyecanlıyız biz de. Cok teşekkur ediyorum. Yeni hayatımıza başlıyoruz” diye konuştu.
LALİN NE DEMEK?
Lalin isminin birden fazla anlamı bulunuyor:
1. (Eski dilde) parlak kırmızı.
2. Kırmızı renkte olan, kırmızı renkli olan. Yakut kırmızısı.
3. Al dudaklı, kırmızı ve guzel dudaklı.
4. Lal’den yapılmış.
5. Cicek.
İlginizi CekebilirSinem Kobal'dan doğal paylaşım
İlginizi CekebilirKenan İmirzalıoğlu'ndan Sinem Kobal'a 'annelik' hediyesi!
Son guncelleme: 08:39 - 23.10.2020
Kızları Lalin’in doğduğu hastanede bir katı komple kapatan cift, sadece doktor ve hemşirelerin girişine izin verdi.
Misafir ve aile icin 5 ayrı oda tutan İmirzalıoğlu doğumdan sonra tum hastane personeline cikolata ikram etti.
HASTANEDEN CIKTILAR
Hastane cıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kenan İmirzalıoğlu, “Hepinizi daha bir farklı goruyorum, cok daha tatlı geliyorsunuz. Buraya kadar zahmet ettiniz. Cok mutluyuz. Cok guzel bir duygu, Allah herkese nasip etsin” dedi.
Sinem Kobal ise “Dun oğlen saatlerinde doğdu. Heyecanlıyız biz de. Cok teşekkur ediyorum. Yeni hayatımıza başlıyoruz” diye konuştu.
LALİN NE DEMEK?
Lalin isminin birden fazla anlamı bulunuyor:
1. (Eski dilde) parlak kırmızı.
2. Kırmızı renkte olan, kırmızı renkli olan. Yakut kırmızısı.
3. Al dudaklı, kırmızı ve guzel dudaklı.
4. Lal’den yapılmış.
5. Cicek.
İlginizi CekebilirSinem Kobal'dan doğal paylaşım
İlginizi CekebilirKenan İmirzalıoğlu'ndan Sinem Kobal'a 'annelik' hediyesi!
Son guncelleme: 08:39 - 23.10.2020