Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kenan İmirzalıoğlu icin Kim Milyoner Olmak İster’de surpriz!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
kenan-imirzalioglu-icin-kim-milyoner-olmak-ister-de-surpriz-5f032b227a5f1.jpg
TelevizyonGazetesi.com / Detay – Unlu oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, gecen sezon başladığı Kim Milyoner Olmak ister yarışması ile atv ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Başarılı performansı ile goz dolduran oyuncu, ekranda izleyicilere farklı bir deneyim sunuyor.
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında unlu oyuncuya yapılan surprizin goruntuleri ortaya cıktı. atv’de yayınlanan Dizi TV programında surpriz doğum gunu buluşmasının goruntuleri yayınlandı. Kenan İmirzalıoğlu, program cekimleri sırasında doğum gunu pastasını arkadaşlarının arasında kesti.
atv, yoneticilerinin de katıldığı doğum gunu buluşmasında unlu oyuncu bu jestten cok memnun oldu. Sesli soru sorulduğu sırada bir surpriz yapıldı. Oyuncu o anlarda bir hayli şaşırdı ve ilk başta ne olduğunu anlamadı. “Arkadaşlar yayındayız” diye konuşan Kenan İmirzalıoğlu, kameraya ise şu acıklamayı yaptı:
“Bu yıl benim icin cok farklı heyecanları, surprizleri olan, olacak olan bir yıl. Bekliyoruz, mutluyum. 46 yaşını doldurdum artık. Guzel bir ekip ile calışıyorum. Boyle bir guzellik hazırlamışlar, kendilerine cok teşekkur ediyorum. İnşallah hepimiz icin once sağlık, huzurlu ve başarılı bir yıl olur.”
Kendisine cok surpriz olduğunu ve şaşırdığını ifade eden Kenan İmirzalıoğlu, “Sağ olun canlar, teşekkur ederim” diyerek ekibinin jesti ile memnun oldu.