Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kemal Sunal’ın Minik Rol Arkadaşıydı: Garip Filminin Fatoş’u Ece Alton’un Son Hali Şoka Soktu!

Magazin

Administratör
s-7edc50fe6968ddbb8bf8b262f580971c9f60f1af.jpg

Merhaba sevgili magazin tutkunları ve forumun nabzını tutan değerli üyeler!

Bugün sizlere öyle bir konuyla geldim ki, eminim çoğunuzun yüzünde önce tatlı bir gülümseme, ardından "Yok artık!" dedirten şaşkınlık ifadeleri belirecek. Hepimizin kalbinde ayrı bir yeri olan, Kemal Sunal’ın ölümsüz eserlerinden "Garip" filmini hatırlarsınız, değil mi? O buruk ama bir o kadar da içimizi ısıtan hikayenin minik yıldızı, babasız büyüyen, herkesin sevgilisi haline gelen o küçük Fatoş... Gözlerinden masumiyet fışkıran, minicik haliyle koca kalplere sığan Ece Alton'dan bahsediyorum. Zaman ne kadar da hızlı akıp geçiyor, değil mi? Dün gibi aklımızda o film ve o minik Fatoş’un halleri...

İşte o küçücük Fatoş, yani Ece Alton, artık yetişkin bir kadın. Ve inanın bana, kendisinin son hali görenleri tam anlamıyla şaşkına çevirdi! Yılların getirdiği değişim elbette kaçınılmaz ancak Ece Alton'un son görünümü, o masum çocukluk hallerinden öyle uzaklaşmış ki, ilk bakışta kimse tanıyamıyor. Hayatının rotasını tamamen farklı bir yöne çevirmiş, bambaşka bir alanda kariyerine devam eden ve adeta küllerinden yeniden doğmuş bir Ece Alton var karşımızda. Sosyal medyadaki paylaşımları olay oldu, dilden dile dolaşıyor ve herkes "Bu nasıl bir değişim?" sorusunu soruyor. Eski tatlı Fatoş'tan eser kalmamış dersek yalan olmaz!

Çocuk yıldızların büyüdüğünde nasıl birer yetişkine dönüştüğünü görmek her zaman ilgi çekici olmuştur. Kimi ekranlarda kalır, kimi gözlerden uzak bir yaşam sürer. Ancak Ece Alton'un yaşadığı bu radikal dönüşüm, sadece mesleki bir değişiklikten öte, fiziksel ve ruhsal bir metamorfozun da kanıtı gibi. Sizler de o efsanevi filmi ve minik Fatoş'u hatırlıyorsunuzdur. Bu haber sizi de şaşırttı mı? O minik Fatoş'tan bu hallere gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!