Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Kazandığın maçtan sonra konuş ki inandırıcı olsun!

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Bir kere perşembe oynadığımız Marsilya maçından sonra, Pazar gecesi lig maçına çıkıyor olmamız fecaat...F.Bahçe perşembe pazartesi yaptıysa bize de eşit gün aralığı yapmaları lazımdı... Kimse milli takım kampı falan diye ön almasın sakın...Bizdeki milliler salı günü katılır, kampa olur biterdi... Sonra Ali Şansalan'a itiraz edilmemesi de ayrı bir sorun yumağı... Şimdi Amedspor Başkanının maçtan sonra yaptığı açıklamaları görünce, Ya başka maç seyretti, dedim ya da dediler ki kazandığın maçtan sonra konuş ki inandırıcı olsun....Hakemden şikayet ediyor resmen... Tam kafayı yemelik... Yahu sayın muhterem topçularınızın hepsi ayağa, bileğe vurarak oynadı...Hakem bunların hepsine müsaade etti... Daha kafadan yapılan sert faule sarıyı verse, Sen böyle cesaretli oynayamazdın... Faullere düdük çaldı o kadar...17 numaran hakemin yüzüne bütün Türkiye'nin göreceği şekilde küfür etti Sarısı da vardı üstelik, es geçti... Penaltı, kırmızı kart var, es geçti...Bizimkiler panik olmasa beşlik olurdun... Neyse Hakeme zaten yazacaktım, sizin dediklerinizi baz alarak konuyu ele aldım, Üstünüze alınmayın yani... Velhasılı hakem rezaletti...Rakibin oyun tarzına set çekemedi, çekmedi. Sertliğe prim tanıdı Rakibi cesaretlendirdi. Hatta bazılarını şımarttı... Maçın bütün kırılma anlarında imzası var...Kırmızıyı çıkartamadı, penaltıyı vermedi....Dediğimiz gibi Beşiktaş'ın en büyük sorunu hakem yönetimleri olmaya devam ediyor... Yazık...TABLOYA BAK!Orkun, Salih, Emirhan, İlhan, Trossard, Olaitan, Oh, Vlahovic, Agbadou, Ouattara, Nübel...Bu gördüğünüz tablo milli aradan sonra oynayacağımız Kocaeli maçının 11'i değil... Bu isimler vatandaşı olduğu ülkenin milli takımına çağrılmış topçular...Aralıksız gurur duyuyoruz, eyvallah ama sakatların iyileşmesi, topçuların dinlenmesi gibi düşünceleri yok ediyoruz... Tek temennimiz sakatlanmamaları...Çünkü biz bu topçularla zaten Avrupa Ligi'ydi, Türkiye Kupası'ydı, Süper Lig'di ciddi meşakkatli bir dönemden geçiyoruz... Bir de üstüne milli maçlara giden topçu yoğunluğu... Zor işler...Lige erken başladık, hayati maçlar oynadık. Diyarbakır'da oynadığımız maçta bunların yansımaları net bir şekilde görüldü... Dinlenip güç kazanmak varken gidilen yoldan oynanan maça kadar ciddi güç kaybedeceğiz.Neyse... Allah ayağınıza taş değdirmesin deyip dua etmekten başka çaremiz yok... Hem gurur duyuyoruz hem de ciddi dertleniyoruz...ALMA MAZLUMUN AHINIAlanyaspor son oynadıkları Göztepe maçından sonra haklarının gasp edildiğini düşünerek bir bildiri yayınlamış... İki penaltıları verilmemişmiş, Bunlar sonuca tesir etmişmiş...Yazı, "Merkez hakem komitesini ve hakemleri herkese eşit mesafede ve adil bir yönetim göstermesini temenni ediyoruz" diye sonlanmış... Burada patlamalı kahkaha attım.E be birader, Demezler mi adama Beşiktaş maçından sonra neredeydiniz diye? Şöyle bir açıklama da bizim maçtan sonra yapsaydınız ya! Bahsettiğiniz penaltıları yutarken Buz gibi atılan gol sayılmadığında kulağının üzerine yatarken iyiydi değil mi...Hele o 5 numaranız?! Yumruğu atarken siz ne yaptınız, mesela? Biz böyle topçu istemiyoruz deyip, hakemin yapmadığını siz yapıp, süresiz kadro dışı verseydiniz, o zaman bu Göztepe maçından sonra yaptığınız açıklama/ manifesto iş yapardı...Şimdi hava cıva... Neymiş? Adalet bir gün herkese lazım olurmuş? Neymiş? Alma mazlumun ahını çıkar aheste ahesteymiş... Pöh!!! Penaltıları verilmemişmiş.....Alen Markaryan Akşam