Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Katie Price’ın eski sevgilisinden bomba sozler

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Dunyaca unlu İngiliz şarkıcı ve model Katie Price'ın "Beni şohret icin kullandı" acıklamasının ardından eski sevgili Kris Boyson, sessizliğini bozdu. Katie Price’ın eski sevgilisi Kris Boyson’dan Instagram canlı yayınında şaşırtan acıklamalar geldi. 31 yaşındaki antrenor, bildiklerini anlatırsa Katie Price’ın kariyerinin biteceğini soyledi.
2019’un sonlarında aşkları sona ermeden once Katie Price ile nişanlanan Kris Boyson, unlu ismin sosyal medya yayınladığı videodaki olay yaratan iddialarına karşılık verdi.
Kris, “Bunu yapmak zorunda olmak istemiyordum” dedi, ancak Katie’nin acıklamaları sonrası başka seceneğinin kalmadığını vurguladı.
katie-price-in-eski-sevgilisinden-bomba-sozler-5f80162b606c9.jpeg
Kris Boyson (Foroğraf: Instagram)

“3 ERKEKLE ALDATTI”
İngiliz modelin kendisini 3 kere aldattığın iddia eden antrenor, eski sevgilisi hakkında “Dışarıda gezinmek ve başka yerlerde uyumak, onun icin evde bekleyen cocuklarına bakmaktan daha onemli” ifadelerini kullandı.
Kris, “Bugun buraya sadece iddiaları duzeltmek icin geldim, burada kimsenin kariyerini mahvetmek istemediğim icin soylediklerime dikkat edeceğim, ki bunu kolaylıkla yapabilirim ama bu tur bir insan değilim” dedi.
Eski sevgili, “Şohrete ac değilim ve para kazanmaya calışmıyorum. Elimdeki kanıtların hepsini basına satabilirdim. Bunu yapmak istemedim, daha once hic yapmadım. Ama daha ne kadar dayanabilirim? Herkesin zamanını boşa harcadığı icin yorumlarınızın coğunu gormezden geliyorum, sadece soylediğiniz birkac şeye değinmek istiyorum” şeklinde konuştu.
Son guncelleme: 13:18 - 08.10.2020