Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kate Beckinsale: Yıllar once bebeğimi kaybettim

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
ABD'li model Chrissy Teigen'ın bebeğini kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurmasının ardından oyuncu Kate Beckinsale da bir itirafta bulundu. Beckinsale, yıllar once 20 haftalık bebeğini kaybettiğini acıkladı. Ucuncu kez anne olmaya hazırlanan model Chrissy Teigen, bebeğini kaybettiğini oğlunun cansız bedeni ile cekildiği karelerle duyurmuştu.
TEIGEN’İ SAVUNDU
Bunun uzerine bazı sosyal medya kullanıcılarının Teigen’ı eleştirmesi uzerine oyuncu Kate Beckinsale da bir paylaşımda bulundu. Kate Beckinsale, Teigen’ı savunurken yıllar sonra herkesten gizli tuttuğu bir sırrı da acıkladı.
“SUTUN GELİYOR AMA BESLEYECEK COCUĞUN YOK”
Beckinsale, “Yıllar once, 20 haftalık bir bebeğimi kaybettim. Hamileliğimi sessiz tutmayı başarmıştım. Kesinlikle iceri coktum ve kimse bilmiyordu. Ayrıca kayıptan sonra vucudunuzun kalp kırıklığı devam ediyor, bakacak bir cocuğu varmış gibi davranmak…” notunu duştu. Beckinsale, yaşadığı uzuntuyu “Sutun geliyor ama besleyecek cocuğun yok” diyerek anlattı.
kate-beckinsale-yillar-once-bebegimi-kaybettim-5f7acc015d351.jpeg
kate-beckinsale-yillar-once-bebegimi-kaybettim-5f7acc0194a43.jpeg

İlginizi CekebilirChrissy Teigen bebeğini kaybetti

Son guncelleme: 14:46 - 03.10.2020