Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi elemelerinde dörtte dört yaparken, Süper Lig’e de galibiyetle başladı. Haftanın kazananı olan Kartal, zirvedeki ortaklarına gözdağı verdi.Siyah-beyazlı takım bugün play-off turundaki Litvanyalı rakibi Kauno Zalgiris’i konuk edecek. Beşiktaş’ta Teknik Direktör Vincenzo Italiano bu maçın son hazırlığını Eyüpspor karşısında yaptı. Kartal, futbol adına ne varsa sahaya koydu, tek eksik gol pozisyonlarının üretimiydi. Önce Semih Kılıçsoy sonra Hyeongyu Oh denendi ama beklenen katkı gelmedi!Şimdi gözler Dusan Vlahovic’te... Zalgiris maçında oynar mı, oynamaz bilinmez ancak yedekler arasında olması bekleniyor. Bizler de Kartal’a kritik sınavında başarılar diliyoruz, durmak yok, emin adımlarla yola devam...Ben sahaya bakarımÜlkemize ne zaman bir yıldız gelse, sosyal medya hemen harekete geçiyor! Beşiktaş’ın büyük uğraşlar sonunda transfer ettiği Dusan Vlahovic’e de saha dışı yaşamı üzerinden yakıştırmalar yapılıyor.Bunları yapanların Beşiktaşlı olduğuna inanmıyorum. İster yıldız olsun ister standart bir oyuncu, neticede onlar da insan. Özel hayatları olacak. Beni Vlahovic’in sosyal yaşamı hiç ilgilendirmiyor; ben sahadaki futboluna bakarım.Apoletlerinde golcü yazıyor! Sağ, sol, yerden, havadan fark etmiyor, gollerini atıyor. Vlahovic, Kartal’ın bu sezonki en büyük kozlarından biri olacak. Bila Meşe Milliyet www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026