Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karantina Soyleşileri | Wilma Elles: Cesaret ve onur kavramı onemli

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Corona virusu nedeniyle cocuklarıyla birlikte kendisini evinde karantina altına alan başarılı oyuncu Wilma Elles, virusten nasıl korunduğunu, bu surecte kilo almamak icin neler yaptığını ve ozel hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı. Omercan ALTAY – SOZCU

Cin’in Wuhan kentinde ortaya cıkan ve oradan butun dunyaya yayılıp adeta kuresel capta hayatı felc eden corona virusu salgını nedeniyle FC Turkiye’de de hayatı durma noktasına getirdi. Vatandaşlar kendilerini evlerinde karantinaya alarak virusten korunmaya calışıyor. Bu isimlerden biri de ismini ‘Oyle Bir Gecer Zaman ki’ isimli dizide ‘Caroline… Enke’ karakteri ile duyuran Wilma Elles oldu. Karantina Soyleşileri’nin yeni konuğu
Wilma Elles, salgın surecinde neler yaptığını, formunu nasıl koruduğunu ve aşk hayatıyla ilgili merak edilenleri anlattı.
Corona virusu salgını sizi nasıl etkiledi?
Yeni bir projeye başlayacaktım Almanya’da maalesef ertelendi. Bircok acılış ve reklam projeleri vardı gecici olarak iptal oldu, uzucu bu durum ama onemli olan sağlık. Hasta olanları duşunerek sağlığımıza dua etmemiz gerek. Finansal kayıptan ote sağlık daha onemli.
Bu surecte en cok ne yapmayı ozlediniz?
En cok babamla olmak isterdim. Kronik hastalığı olarak yuksek tansiyonu var ve 65 yaş ustu o yuzden bu zamanlarda, goruşemiyoruz. Evde kalması icin surekli uyarıyorum onu.
Virusten korunmak icin sizin aldığınız tedbirler nedir?
Şu an dışarı cıkarken kesinlik maske takıyorum. Dışarı cıkınca maske takımını yanlış uygulayan insanlar goruyorum. Maske takarken burnu ozen gosterilmeli. Marketten gelince ellerimi 30 saniye yıkıyorum kremlerimi surmeyi ihmal etmiyorum.
karantina-soylesileri-wilma-elles-cesaret-ve-onur-kavrami-onemli-5e9336f36281b.jpg

Bu surecte evde kalan bircok insan kilo almaktan korkuyor. Siz nasıl tedbirler alıyorsunuz?

Evde 20 dakika jimnastik yapıyorum. Telefonla evin icinde goruştuğum zaman muhakkak evin icerisinde yuruyorum hareket ediyorum oturmaktan kacınıyorum. Buğdaydan uretilen ozel bir kahve kullanıyorum, sut ve tarcın ile onu surekli. iciyorum. O beni tok tutuyor.
Aşk hayatınız nasıl gidiyor? Hayatınızda birisi var mı?
Hayatımda biri var evet. Daha once iş yoğunluğundan dolayı pek goruşemedik ama Corona goruşmemiz icin adeta bir vakit oluşturdu.
Beyefendi magazin camiasından mı peki? Mesleğini sorsak…
Ne iş yaptığını ve kimliğini şu an acıklamak istemiyorum. İlerleyen zamanlarda bizi yan yana gorebilirsiniz…
Karşı cinste en cok nelerden etkilenirsiniz?
Bir erkek tam adam olmalı. Guclu manevi bir duruş benim icin cok onemli. Bunun yanı sıra cesaret ve onur kavramı onemli. Ne istediğini bilen ve onun icin savaşan biri beni etkiler. Beni soğutan en buyuk ozellik yalan soylemesidir.
karantina-soylesileri-wilma-elles-cesaret-ve-onur-kavrami-onemli-5e9336f396670.jpg

Corona virusu salgını sebebiyle sanki dunya durdu. Bu surec size neler duşundurttu? Şu ana kadar hangi dersleri cıkardınız?
Keşke bunu daha olumlu bir şekilde gorseydik ama ister istemez dunya vatandaşı olduk. Bu viruse karşı verilen savaşta ozellikle gorduk ki herkes tek tek buyuk bir etki yaratabilir. Doğada hızlı adapte olan kazanır.
Sevenlerinize tavsiye edeceğiniz album/film/kitap var mı?
Kişisel geliştirme kitaplar okumaya cok seviyorum. Nasıl vucudumuza bakim yapıyorsak ruhumuza da surekli bakim yapmalıyız…
En son olarak Arka Sokaklar dizisinde gorduk sizi, polis karakterini canlandırmak nasıl bir duygu ?
Arka Sokaklarda oynamak cok keyifliydi. Ekibin calışma stilini cok beğendim. Polis rolu de tam bana gore. Ne kadar aksiyon, benim icin o kadar iyi.
karantina-soylesileri-wilma-elles-cesaret-ve-onur-kavrami-onemli-5e9336f3d0df9.jpg

Turkiye’de ornek aldığınız veya beğendiğiniz oyuncu ve şarkıcıları sorsak kimleri bu listeye eklersiniz?
Gercekten farklı farklı karakterlerde inandırıcı olan oyuncuları severim. Herkes kendini oynayabilir ama başka bir karaktere girince gercek oyunculuk o zaman başlıyor. Mesela Demet Akbağ ve Yurdaer Okur’u cok severim.
Son guncelleme: 16:35 - 12.04.2020