Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karantina kurallarına uymayan Işıl Recber’e eleştiri yağmuru!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Corona virus test sonucu pozitif cıkan Ruştu Recber'in eşi Işıl Recber, 16 Mart'ta ABD'den dondukten sonra 14 gun karantinaya girmeyerek dışarıya cıkmıştı ve savunmasıyla da tepki cekmişti. Eşi Ruştu Recber'in test sonuclarının pozitif cıkmasının ardından Işıl Recber eleştiri oklarının hedefi oldu. Cin’in Wuhan kentinden yayılan ve Turkiye’de 108 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan corona virus kabusu devam ediyor.
EŞİ KARANTİNA KARARINA UYMADI
Eski Milli futbolcu Ruştu Recber’in corona virus test sonucu pozitif cıkarken bu gelişme efsane futbolcunun eşinin karantina kararına uymamasını akıllara getirdi.
ABD’DEN DONDU DIŞARIYA CIKTI
3 Mart gunu ABD’ye giden Işıl Recber, bu ulkede 13 gun kaldıktan sonra 16 Mart’ta Turkiye’ye dondu. Ancak Recber, 14 gun karantina uygulamasını hice sayıp evinden dışarı cıktı ve sahibi olduğu guzellik merkezine gitti.
SOSYAL MEDYADA ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU
ABD, donuşu karantina kuralına uymayan Işıl Recber, eşi Ruştu Recber’in test sonuclarının pozitif cıkmasının ardından sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.
karantina-kurallarina-uymayan-isil-recber-e-elestiri-yagmuru-5e80ede10cb41.jpg

SAVUNMASIYLA DİKKAT CEKTİ!
Işıl Recber, bu gelişmenin ardından 17 Mart’ta Kanal D’deki 2. Sayfa programına katılarak “Burası benim kendi sağlık kuruluşum ve kliniğim, biz burada bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek icin uygulamalar yapıyoruz. Ozon terapi; kanınız alınıyor 100 miligram kadar, icine ozon karıştırılıp size enjekte ediliyor. Ben işimden evime gidiyorum. Zaten kimse beni başka turlu dışarıya cıkaramaz. Orada bir suru hastalarımız var. Kendi ozel iş yerime cıkıyorum, almam gereken onlemleri de alıyorum” sozleriyle kendisini savunmuştu.
karantina-kurallarina-uymayan-isil-recber-e-elestiri-yagmuru-5e80ede14402a.png

karantina-kurallarina-uymayan-isil-recber-e-elestiri-yagmuru-5e80ede202d75.jpg

İLGİLİ HABERABD'den donen Işıl Recber'den skandal savunma

Son guncelleme: 10:13 - 29.03.2020