Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karantina gunlerini evde geciren İmamoğlu, izlediği film sonrası usta oyuncuyu arayıp

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
İstanbul Buyukşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, karantina gunlerinde evinin kapısını gazetecilere actı. Turk siyaseti, karantina gunleri ve sosyal hayatına dair sorulara samimiyetle cevap veren Başkan İmamoğlu, usta oyuncu Yılmaz Erdoğan'la arasında gecen bir anısını da paylaştı.
[h=3]İMAMOĞLU'NUN YILMAZ ERDOĞAN'LA ANISI[/h]Sozcu'den Ozlem Guvemli'ye konuşan İmamoğlu, "Televizyon izler misiniz?" sorusuna "İzlemiyoruz" yanıtını verdi. Ancak bu donemde ailecek film izleme geleneği oluştuğunu soyleyen İmamoğlu, "Nuri Bilge Ceylan'ın 6-7 filmini arka arkaya izledik. Hatta bir filmi izledim Yılmaz Erdoğan'ı arayıp tebrik ettim. O da 'Başkanım şunu da izleyin' dedi.
Zincirleme filmlerini izledik, neredeyse hepsi bitti. Şefin elinden bir yemek cıkar ya… Artık 'Bu Nuri Bilgi Ceylan'ın filmi' diyebilecek durumdayım" şeklinde konuştu.
karantina-gunlerini-evde-geciren-imamoglu-izledigi-film-sonrasi-usta-oyuncuyu-arayip-tebrik-etti-5ecae7d9cba79.jpg
Fotoğraf: Onur Gunal
[h=3]"İSTANBUL DUNYANIN EN GUZEL ŞEHRİ"[/h]"İstanbul'un en cok hangi koşesini seviyorsunuz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:
"İstanbul'un tat alınacak o kadar yeri var ki… İstanbul'un kendi icinde kıyaslamak cok guc. Ama İstanbul'u dunyanın herhangi bir yeri ile kıyaslayabilirim. Dunyanın en guzel şehri diyebilirim rahatlıkla. Nerede balık yenir, bu şehrin en guzel mezesi nerededir, en iyi pide nerede yenir, en iyi doneri nerede vardır, en iyi sulu yemeği nerede yapılır bilirim.
İstanbul'u hep gezerek oğrendim. Kadıkoy'de otururken Beylikduzu'nde iş yaşamımız olmuştu. Avcılar'da universite okurken Gungoren'de iş yerim olmuştu. Bayrampaşa'da Gaziosmanpaşa'da iş yerlerim oldu. Gezerek yaşadığım icin tutkuyla bağlanabileceğim cok yeri var İstanbul'un."
karantina-gunlerini-evde-geciren-imamoglu-izledigi-film-sonrasi-usta-oyuncuyu-arayip-tebrik-etti-5ecae7d9d7d0b.jpg