Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kara Yoluyla Ulaşamayınca Balıkları Uçaktan Bıraktılar

Magazin

Administratör
s-4b944c0334637db8ec28a23daf68ea9c01c6288b.jpg

Merhaba sevgili magazinseverler, günaydınlar!

Bu sabah kahvemi yudumlarken okuduğum bir haberle şaşkınlık ve merak arasında gidip geldim, resmen ağzım açık kaldı diyebilirim. Konu o kadar acayip ki, hemen sizlerle paylaşmak ve bu tuhaflık hakkında biraz dedikodu yapmak istedim. Düşünsenize, bir bölgeye karayoluyla ulaşım imkansız hale geliyor ve yetkililer ne yapıyor dersiniz? "Balıkları uçaktan atalım!" diyorlar! Evet, yanlış duymadınız. Balıklar, bildiğimiz balıklar, uçaktan bırakılarak gidecekleri yere ulaştırılmış! Bu olayın arkasında ne var, kimin aklına geldi bu 'dahiyane' fikir, inanın ben de sizin kadar şaşkınım.

Şimdi gelelim olayın detaylarına ve bizim meşhur dedikodu dozajımıza. Hangi akıl, hangi senaryo "balıkları uçakla gönderelim" fikrini ortaya attı? Bu balıklar canlı mıydı, yoksa özel kaplarda mı bırakıldı? Düşünsenize, gökyüzünden balık yağıyor! Kim bilir, belki de o bölgedeki balık popülasyonu bir felaket sonrası bitme noktasına geldi ve acil takviye gerekti. Ya da belki de o kadar uzaktaki bir göle, karayolunun olmaması nedeniyle farklı bir yöntem düşünmek zorunda kaldılar. Ama yine de uçak? Akıllara durgunluk veren bir yöntem! Operasyonun nasıl gerçekleştiğini, balıkların sağ salim hedeflerine ulaşıp ulaşmadığını, hatta bu 'havadan balık sevkiyatı' fikrinin mucidini gerçekten çok merak ediyorum. Ortada büyük bir 'risk alma' durumu var gibi görünüyor, sizce de öyle değil mi? Bu cesur, bir o kadar da çılgın denemenin detayları eminim önümüzdeki günlerde daha da çok konuşulacak.

Peki, böyle bir durum karşısında siz ne düşünürsünüz? Bu bir çevre kurtarma operasyonu mu, yoksa bilim kurgu filmlerinden fırlamış bir sahne mi? Yılın en absürt haberi tahtına aday bu olay hakkında sizin yorumlarınız neler?

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!