Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kara Keough altı gunluk bebeğini kaybetti! İlk kez konuştu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Corona virusu nedeniyle doğumunu evde yapan oyuncu Kara Keough Bosworth, bebeğini kucağına aldıktan 6 gun sonra ceşitli sağlık sorunlarının ortaya cıkmasıyla kaybetti. Bebeğinin olumunun ardından oyuncu ilk kez konuştu.

Rol aldığı sinema filmleri ve TV şovlarıyla tanınan 31 yaşındaki oyuncu Kara Keough Bosworth, gectiğimiz ay ikinci kez anne oldu. Ancak oyuncunun yeni doğan bebeği nadir gorulen omuz distosisi sorunuyla karşılaşınca 6 gun sonra yaşamını yitirdi.
BEYNE CİDDİ ZARAR VERDİ
Corona virusunden korunmak isteyen cift, herhangi bir tıbbi yardım almadan bebeklerini evde dunyaya getirme kararı aldı. Fakat o sırada bazı beklenmedik olumsuz gelişmeler yaşandı. McCoy adı verilen minik bebek, doğum sırasında nadir olarak gorulen, “omuz distosisi” sorunuyla karşılaştı. Beyne ciddi hasar veren bu durum da sadece altı gun sonra bebeğin olumune neden oldu.
6 NİSAN’DA DOĞDU 12 NİSAN’DA HAYATINI KAYBETTİ
Bu olayın ardından, Kara Keough Bosworrth’un doğumuna yardımcı olan ebe, hemen acil yardım ekiplerini cağırdı. Altı gunluk olan McCoy’a eve cağrılan ambulans ekibi tarafından hemen tıbbi mudahale yapıldı, ancak kurtarılamadı.
“TANRIYA BEBEĞİMİ KURTARMASI İCİN DUA ETTİM”
Gectiğimiz Nisan ayının 12’sinde meydana gelen bu olayın ardından Kara Keough ve eşi Kyle ilk kez online bir roportaja konuk oldu. Cift, gozyaşları icinde yaşadıklarını anlattı. Kara Keough ağlayarak “Tanrı’ya bebeğimi kurtarması icin dua ettim” diye konuştu.
kara-keough-alti-gunluk-bebegini-kaybetti-ilk-kez-konustu-5ebb0fb2a8df7.jpg