Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kanye West’ten ilginc iddia: Kim, bir doktorla gelip beni kilit altına almak istiyor

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
ABD'de Başkanlık yarışına girmesiyle tum dikkatleri uzerine ceken Kanye West, pazar gunu ilk mitinginde gozyaşlarına boğulmuştu. Mitingden bir gun sonra Twitter hesabından Kim Kardashian ve annesi Kris Jenner hakkında bir dizi paylaşım yapan West, eşi ve annesinin kendisini hastaneye kapatacaklarını iddia etti. Kanye West, dun Twitter’da Kim Kardashian ve annesi Kris Jenner hakkında şuphe uyandıran bir dizi paylaşım yaptı. West, eşi Kim’in kendisini doktorla birlikte akıl hastanesine kapatmak istediğini ve Get Out (Kapan) adlı filmin kendisi hakkında olduğunu iddia etti.
Hayranlarını endişelendiren bu paylaşımlarda West, “Kim, cocuklarımın hayatını kurtarmak hakkında ağladığım icin beni “Get Out” (Kapan) filmindeki gibi kilit altına almak uzere bir doktorla Wyoming’e gelmeye calıştı” dedi.
kanye-west-ten-ilginc-iddia-kim-bir-doktorla-gelip-beni-kilit-altina-almak-istiyor-5f172d2225a02.jpg
Yaklaşık bir saat sonra sildiği paylaşımlardan birinde, “Herkes ‘Get Out’ filminin benim hakkımda olduğunu biliyor” diyen West, “Eğer Mandela gibi kilit altına alınırsam nedenini bileceksiniz” diyerek ateş puskurdu.
Page Six’in aktardığına gore, Kanye’nin mitingdeki hali Kim Kardashian’ı utandırmış ve ailesi Kanye’nin akıl sağlığından endişe duymaya başlamış. Aileye yakın bir kaynak, “Kim, umutsuzca Kanye’ye yardım etmeye ve onun halka acık yerlerde duşuş yaşamamasına engel olmaya calışıyor. Ailesi, Kanye’nin bipolar nobetleri yaşadığına inanıyor. Kanye ilac kullanmayı reddediyor, cunku nobetlerin onu yaratıcı kıldığına inanıyor” dedi.
kanye-west-ten-ilginc-iddia-kim-bir-doktorla-gelip-beni-kilit-altina-almak-istiyor-5f172d226135e.jpg
Reuters

Turkiye’de ‘Kapan’ adıyla vizyona giren Get Out filmi, beyaz sevgilisinin ailesiyle tanışmak icin kucuk bir kasabaya giden siyah vatandaş Chris’in hikayesini anlatıyordu. Kasabadaki siyah vatandaşlar ise şupheli bir şekilde ortadan kayboluyordu.
Kanye’nin bu paylaşımlarının ardından bircok sosyal medya kullanıcısı, Kanye’nin akıl sağlığı ile ilgili şuphe duymaya başladı. Bircok kişi, mitingindeki sozleri nedeniyle unlu ismin tedavi olması gerektiğini savundu.
kanye-west-ten-ilginc-iddia-kim-bir-doktorla-gelip-beni-kilit-altina-almak-istiyor-5f172d22c32f1.jpg

İLGİLİ HABERBaşkanlığa oynayan Kanye West ilk mitinginde gozyaşlarına boğuldu: Neredeyse kızımı olduruyordum

Son guncelleme: 13:20 - 21.07.2020