Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kanser tedavisi goren Jeff Bridges’in son hali

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
kanser-tedavisi-goren-jeff-bridges-in-son-hali.jpg

Lenfoma teşhisi konulan ve tedavi gormeye başlayan Oscar'lı oyuncu Jeff Bridges, sosyal medyada hesabından son halini paylaşarak durumu hakkında bilgi verdi. Oscar’lı oyuncu Jeff Bridges, kanserle mucadele ettiği bugunlerde hayranlarını kendisinden habersiz bırakmıyor. Ekim ayında lenfoma teşhisi konulduğunu acıklayan 71 yaşındaki aktor, onceki gun Instagram hesabından son halini paylaştı.
SON DURUMUNU ACIKLADI
Sacları kazınmış ve sakalları kesilmiş halde objektife gulumsediği gorulen Bridges, son durumunu da acıkladı. Unlu oyuncu, “İyi hissediyorum. Saclarımı kazıttım. Monty adında bir kopeğim var. Doğum gunumu kutladım, 71 yaşındayım” notunu yazdı.
kanser-tedavisi-goren-jeff-bridges-in-son-hali-5fd9fbb44b05a.jpeg
19 Ekim’de hastalığını acıklayan unlu oyuncu, 29 Ekim’de de hastane kıyafetleriyle, tedavi gorduğu hastanede cekilen fotoğrafını paylaşmıştı.
kanser-tedavisi-goren-jeff-bridges-in-son-hali-5fd9fbb48a98f.jpeg
“ŞANSLI HİSSEDİYORUM”
‘Big Lebowski’ filminin yıldızı olarak hafızalara kazınan oyuncu, hastalığını sosyal medyadan duyururken, “Bana lenfoma teşhisi konuldu. Bu ciddi bir hastalık olmasına rağmen harika bir doktor ekibine sahip olduğum ve iyileşme suresi tahmini iyi olduğu icin şanslı hissediyorum” mesajını paylaşmıştı. Tedaviye başladığını duyuran Bridges, iyileşme haberini de sosyal medyadan acıklayacağını soylemişti.
kanser-tedavisi-goren-jeff-bridges-in-son-hali-5fd9fbb4d3cc0.jpg

İlginizi CekebilirJeff Bridges ve The Dude: Hayata bakış acısını değiştiren o karar...

Son guncelleme: 09:48 - 16.12.2020

sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur