Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

“Kafayı gösterdi, Skriniar kuzu oldu..!!”

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Evren Turhan’ın açıklamalarının tamamı şöyle:“Škriniar böyle bir hamlede bir koydu Vlahovic’e. Onu kızdırdı. Sonra Vlahovic de ona bir kafayı gösterdi, şöyle bir ‘Ne yapıyorsun?’ diye. O horozlandı. Skriniar’da böyle kuzu gibi kaldı orada. Škriniar’ı ben hiç öyle görmedim.Boğazını sıktı. İlk defa dedi ki, ‘Ne oluyor ya? Türkiye’ye yeni geldim, gelene gidene vuruyorum, hiçbir şey olmuyordu, kimse bana bir şey diyemiyordu.’Yani Osimhen bile ona bir şeyler yaptı ama Vlahovic’in yaptığı bambaşka..Dedi ki, ‘Sen ne yapıyorsun? Hop, ben buradayım’ dedi. Meydan okudu ona.O meydan okuyuşu, onun demek ki o golü atması bazı şeyleri de gösteriyor. Demek ki haklıydı konusunda ki o pozisyona geldi, golünü de attı. Škriniar da gitti, fileden topu topladı yani.Ama tabii o işaretle ilgili ceza meza ben olacağını tahmin etmiyorum.”“Olur mu?”“Kameraya yakalandı.”“Daha önce görüntülerle verilmiş ceza.”“Mesela Škriniar da...”“Archi Brown da gitti, hakeme küfür etti.”“İngilizce küfür etti.”“Direkt ‘fuck you’ dedi yani. Direkt dedi yani, hakemin yüzüne.”“Yani orada aslında çok tartışacak şey var ama bu olayı büyütebilirlerdi. Ama Fenerbahçe iyi oynamadı ki.”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026