Magazin Editor
Magazin Habercisi
Athena grubunun solisti Gokhan Ozoğuz, şiddet goren kadına yardım etmek isterken elini kana bulayan ve 12.5 yıl hapse carptırılan Kadir Şeker hakkında yaptığı paylaşımda tecavuz ve oldurme suclamalarıyla gundeme gelen Umit Can Uygun ile Musa Orhan uzerinden sert sozler soyledi. Konya’da sevgilisi Ayşe Dırla’yı dovduğu one surulen Ozgur Duran’ı engel olmak isterken kalbinden bıcaklayarak olduren universite oğrencisi Kadir Şeker ‘kasten oldurme’ sucundan 15 yıl hapse carptırıldı. Şeker’in cezası 12.5 yıla indirildi.
UMİT CAN VE MUSA ORHAN’I ORNEK GOSTERDİ
Kısa surede sosyal medyada gundem olan Kadir Şeker hakkında bir paylaşım da Athena grubunun solisti Gokhan Ozoğuz’dan geldi.
Gokhan Ozoğuz Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda Aleyna Cakır’ın olumunde baş şupheli olan Umit Can Uygun ve 18 yaşındaki genc kadına cinsel istismarla yargılandıktan sonra serbest bırakılan Musa Orhan’ı paylaştı.
Ozoğuz, “Bu nasıl iştir? Bu iki şerefsiz saldırıp tecavuz edip oldurmuş. Kadir Şekerci iffet korurken şerefsizi haklamış” dedi.
Gokhan Ozoğuz’un paylaşımı.
İlginizi Cekebilir'Yine olsa yine yardım ederdim'
İlginizi CekebilirAleyna Cakır'ın olumuyle ilgili soruşturmada rapor celişkisi
İlginizi CekebilirŞevval Sam, Musa Orhan kararına tepki gosterdi
Son guncelleme: 13:48 - 15.10.2020
UMİT CAN VE MUSA ORHAN’I ORNEK GOSTERDİ
Kısa surede sosyal medyada gundem olan Kadir Şeker hakkında bir paylaşım da Athena grubunun solisti Gokhan Ozoğuz’dan geldi.
Gokhan Ozoğuz Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda Aleyna Cakır’ın olumunde baş şupheli olan Umit Can Uygun ve 18 yaşındaki genc kadına cinsel istismarla yargılandıktan sonra serbest bırakılan Musa Orhan’ı paylaştı.
Ozoğuz, “Bu nasıl iştir? Bu iki şerefsiz saldırıp tecavuz edip oldurmuş. Kadir Şekerci iffet korurken şerefsizi haklamış” dedi.
İlginizi Cekebilir'Yine olsa yine yardım ederdim'
İlginizi CekebilirAleyna Cakır'ın olumuyle ilgili soruşturmada rapor celişkisi
İlginizi CekebilirŞevval Sam, Musa Orhan kararına tepki gosterdi
Son guncelleme: 13:48 - 15.10.2020