Magazin Editor
Magazin Habercisi
Beşiktaş’ın karşılaşma boyunca tribün baskısından etkilenmediğini belirten Taner Bildik, “Taraftar baskısı yaşamadı bir kere Beşiktaş, onu net söyleyelim” ifadelerini kullandı.Tonguç Orözü ise Beşiktaş’ın son yıllarda Kadıköy’de sergilediği performansa dikkat çekerek deplasman algısının değiştiğini söyledi.Orözü, değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:“Bak, ben sana söyleyeyim mi? Kadıköy, Beşiktaş için deplasman olmaktan çıkmış kardeşim. Şimdi Fenerbahçeliler bana kızacak, kusura bakmasınlar da bu hâle gelmiş yani.”Beşiktaş’ın Kadıköy’de elde ettiği unutulmaz sonuçların daha kolay hatırlandığını savunan Orözü, sözlerini şöyle sürdürdü:“Ne dedim ben? ‘Fenerbahçe’nin Beşiktaş karşısında aldığı, unutulmaz üç maçını sayın’ dedim. Kimse sayamıyor. ‘Beşiktaş’ın maçlarını sayın’ diyorum, kafadan üç maç sayıyorsun. Al, bugün de onlardan bir tanesi.”duhuliye.com www.duhuliye.comSosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!twitter - instagram - youtube - tiktok - facebookDuhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026