Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Julie Walters: Kansere yakalanmak bir nimetti

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
'Harry Potter' ve 'Mamma Mia' filmlerinin yıldızı Julie Walters, kansere yakalandıktan sonra oyunculuğu bırakmasını, "Cok calışıyordum. Kanser benim icin neredeyse bir nimetti" diye acıkladı. İngiliz oyuncu Julie Walters, verdiği bir roportajda, kansere yakalanmanın kendisi icin neredeyse bir nimet olduğunu duşunduğunu acıkladı.
70 yaşındaki Julie Walters, 2018’de 3. evre bağırsak kanseri teşhisi konulmasının ardından kemoterapi gormuş, ameliyat olmuş ve uzun suren tedaviler sonucu hastalığı yenmişti.
“KANSER HER ŞEYDE BASKIN GELİYOR”
The Times’a konuşan oyuncu, kanser olduğunu oğrendiğinde hislerini şoyle acıkladı:
* Garip bir tepki verdim. Bir yanım ‘Aman tanrım, kanser oldum! Aman tanrım!’ diyordu. Bunun şokuyla uğraşıyordum. Ama aynı zamanda ‘Daha fazla iş yapmam gerekmiyor. Aslında bu koşu bandından cıkabilirim’ diyordum.
* Cok calışıyordum ve işi bırakmam icin buyuk bir bahanem vardı artık. Kanser her şeyde baskın geliyor. Yani tuhaf şekilde icimde buyuk bir rahatlama vardı. Ama beni durduracak bir şeye ihtiyacım vardı.
julie-walters-kansere-yakalanmak-bir-nimetti-5f8ec14f56f79.jpeg
Walters, cok calışmanın ve stresin kanser hastalığını tetiklediğine inandığını da belirtti.
“Ameliyat olduğumda geleceği duşunduğumde ‘Bir daha calışmayacağım’ dedim kendime” ifadesini kullanan Walters, “Tabii yeni bir Mamma Mia olmadığı surece” eklemesini yaparak, ses getirecek bir film teklifi olursa yeniden sinemaya donmeyi duşunebileceği sinyali verdi.
Son guncelleme: 12:17 - 19.10.2020

Moderatör tarafında düzenlendi: