Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Jota Silva Beşiktaş'ta kalacak mı? Kendisi açıkladı!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Beşiktaş'ın sezon başında Nottingham Forest'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı Jota Silva açıklamalarda bulundu.İşte Jota Silva'nın açıklamaları:BEŞİKTAŞ HARİKA BİR KULÜPJota Silva: "İptal olan transferin ertesi günü sabah 8.30'da uyandım, her zamanki gibi antrenmanıma gittim ve bir çözüm bulmaya çalıştım. Çözüm olarak Beşiktaş'a gittim. Beşiktaş'ta olmayı çok seviyorum, harika bir kulüp."RAMAZAN AYINI TECRÜBE ETTİMJota Silva: "Aralıklı oruç bana göre değil. Bayılırım! Bak, bunu yapanlara büyük saygı duyuyorum ve hayranlık besliyorum. Türkiye'de Ramazan ayını yaşadım. Bir ay boyunca oruç tuttular... Çok saygı ve hayranlık duyuyorum. Ben asla yapamazdım.Bizde de Katolik Kilisesi'nde bu var. Düşünsene, biz antrenman yapıyoruz... Onlar durmak zorunda, değil mi? Su içmiyorlar. Şu havada bir düşün... Vay canına. Biz oradayız, su içmeye gidebilirsin ve sen su içersin ama onlar içemez. Bu onların tarzı, onların dini... Bunu yıllardır yapıyorlar.Onlar için zor değil. Ama şimdi 12, 13, 14 saat hiçbir şey yemeden, su içmeden kalmayı bir düşün... Bayılırdım. Ve ben oruç tutanlara hayranım."ORKUN BÜYÜK BİR FUTBOLCUJota Silva: "Orkun Kökçü gibi bir oyuncuyla oynadığınızda devamlı savunma arkasına koşu yaparsınız. Orkun, Kasımpaşa'ya attığı golde topa darbeli vurmadı, resmen dokundu; bu birinci sınıf bir gol."KALIP KALMAYACAĞIM SEZON SONU NETLEŞECEKJota Silva: "Beşiktaş'ta kalma konusuna dürüstçe cevap vereyim: Şu an bunun konuşulacağı zaman değil. Sezon sonu geldiğinde temsilcilerim ve kulüp oturup en iyi kararı verecektir."5 DAKİKA VE YA 90 DAKİKA FARKETMEZ BENİM İÇİNJota Silva: "Benim oyun şeklim böyle. Sahada 5, 10 veya 90 dakika fark etmeksizin her zaman %100'ümü vermek için çalışıyorum. Taraftarların bu mücadeleci ruhumu anlaması beni çok mutlu ediyor."SEZONU KUPAYLA TAMAMLAMAK İSTİYORUZJota Silva: "Zorlu, inişli çıkışlı bir lig süreci geçirdik ama bu sezonu mutlaka bir kupayla sonlandırmak istiyoruz. Bunun için önümüzdeki her maça final gözüyle bakıyoruz."duhuliye.com