Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

Ji Chang Wook Üç Yıl Sonra Romantik Komediye Dönüyor: “Merry Berry Love” 7 Ekim’de Disney+’ta

🚀 TÜRKİYE'NİN SOSYAL FORUMU

SosyalForum.net'e Katıl!

Gündem • Magazin • Teknoloji • Oyun • Sohbet • Yardımlaşma

💬 📰 🎮 🔥
Foruma Git →

prenses

Member
Kore ve Japonya ortak yapımı Merry Berry Love, 7 Ekim’de dünya genelinde Disney+ üzerinden izleyiciyle buluşacak. Başrollerinde Ji Chang Wook ve Japon oyuncu Mio Imada‘nın yer aldığı dizi, sınır ötesi bir aşk hikayesini konu alıyor ve CJ ENM ile Japon karasal yayıncı Nippon TV arasındaki ilk ortak yapım olma özelliğini taşıyor.

2 Eylül’de yapım ekibi dizinin ana afişini ve resmi fragmanını yayımlayarak tanıtım kampanyasını başlattı. Merry Berry Love, Ji Chang Wook‘un 2023 yapımı Welcome to Samdal-ri‘den üç yıl sonra romantik komedi türüne dönüşü ve aynı zamanda ilk Japon dizisi olma niteliğiyle dikkat çekiyor.

Lee Jae Yoon‘un senaryosunu kaleme aldığı, Kim Soo Jung ve Noh Young Seop‘un yönetmenliğini üstlendiği dizi, 7 Ekim’den itibaren her Çarşamba yeni bölümleriyle Nippon TV‘de de ekrana gelecek. Proje, yaklaşık bir yıl önce Hong Kong’daki Disney+ Original Preview 2025 etkinliğinde duyurulmuştu.

Merry Berry Love, bir gecede her şeyini kaybeden Koreli şehir planlamacısı Lee Yoo Bin (Ji Chang Wook) ile hayatını çilek yetiştirmeye adamış Japon çiftçi Shirahama Karin (Mio Imada)’in uzak bir adada tanışıp birbirlerini iyileştirerek büyümelerini anlatıyor. Bir zamanlar kariyerinde başarılı bir mükemmeliyetçi olan Yoo Bin, başarısızlığın ardından Japonya’nın uzak bir adasına gidip bir çilek tarlasında çalışmaya başlıyor ve adanın en iyi çilek çiftçisi Karin ile yolları kesişiyor.

Yeni yayımlanan fragman, Yoo Bin’in çilek tarlasında bayılan Karin’i yakalamasıyla açılıyor ve ardından Yoo Bin’in zorlu çiftlik işlerine alışma sürecini ve Karin’in yanında güvenilir bir varlık haline gelmesini gösteriyor.

Dizide ayrıca Nam Yoon Soo, aşk uğruna adada kalmayı seçen bir çalışma tatili katılımcısı olan Park Gu Nam karakteriyle hikayeye farklı bir boyut katacak.

Ji Chang Wook‘un romantik komediye dönüşü, Suspicious Partner, Lovestruck in the City ve Welcome to Samdal-ri gibi türün sevilen yapımlarındaki başarısının ardından büyük ilgi görüyor.

Geçen Kasım ayında Hong Kong’daki Disney+ Original Preview 2025 etkinliğinde Ji Chang Wook projeye çekilme sebebini şöyle açıklamıştı: “Karakterin kurgusunu ilginç buldum. Japonya’da çalışmayı zaten istiyordum ve teklifi aldığımda eğlenceli bir iş birliği ihtimali beni heyecanlandırdı.”

Ji Chang Wook sözlerine şöyle devam etti: “Bu tür bir projede ilk kez yer aldığım için çok heyecanlıyım ama özenle hazırlandım. İnsanlık ve sevgiyle dolu bir hikaye, lütfen dört gözle bekleyin.”

Mio Imada da Ji Chang Wook ile çalışmaktan duyduğu heyecanı dile getirerek, Kore romantik komedilerinin hayranı olduğunu ve bu dünyayı bizzat deneyimleyecek olmaktan mutluluk duyduğunu söylemişti.

Yeni yayımlanan ana afişte Yoo Bin ve Karin çilek tarlası manzarası eşliğinde birbirlerine sarılırken görülüyor. “Bugün ne tür bir aşk ektin?” sloganı romantik atmosferi pekiştiriyor.

1788378410-image.png

Merry Berry Love, 7 Ekim’den itibaren Disney+ ve Nippon TV‘de eş zamanlı olarak yayımlanacak. CJ ENM ve Nippon TV arasındaki ilk ortak yapım olması nedeniyle, hem Kore hem de Japonya izleyicisinin bu kültürlerarası aşk hikayesine nasıl tepki vereceği yakından takip edilecek.

Kaynak: allkpop

The post Ji Chang Wook Üç Yıl Sonra Romantik Komediye Dönüyor: “Merry Berry Love” 7 Ekim’de Disney+’ta appeared first on KoreZin.