Magazin Editor
Magazin Habercisi
Janice Garay, unlu şarkıcı Jennifer Lopez'e olan benzerliği ile gundem oldu. Vucut geliştirici Garay'in sosyal medya paylaşımlarını goren, sporcuyu Lopez'e benzetiyor... Janice Garay’i gorunce, dunyaca unlu şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez sanabilirsiniz ama yanılırsınız. Spor yapan, vucut geliştiren her iki kadının birbirine ikiz kadar benzemesi sosyal medyanın gundemine oturdu. 31 yaşındaki Garay de tıpkı JLO gibi saclarını yukarda toplayıp topuz yapıyor, onun gibi halka kupeler takmayı seviyor, spor yapıyor, hatta makyaj teknikleri bile neredeyde aynı…
Jennifer Lopez
Lopez’e benzerliği ile dikkat ceken Garay, bunun sayesinde sosyal medyada da ciddi bir takipciye ulaştı. Hergun insanlardan benzerlik uzerine yorumlar aldığını soyleyen Garay “Jennifer benim idolum. Kucukluğumden beri onu takip ediyorum” dedi…
Janice Garay (solda) ve Jennifer Lopez
Son guncelleme: 12:41 - 21.04.2020
Lopez’e benzerliği ile dikkat ceken Garay, bunun sayesinde sosyal medyada da ciddi bir takipciye ulaştı. Hergun insanlardan benzerlik uzerine yorumlar aldığını soyleyen Garay “Jennifer benim idolum. Kucukluğumden beri onu takip ediyorum” dedi…